Browse By

2CELLOS objavljuju novi album IN2ITION

Nakon što su poznate glazbene zvijezde i publiku osvojili obradom pjesme “Smooth Criminal” Michaela Jacksona, uspješnim albumom prvijencem te koncertima, vrijeme je za novi,  drugi  album! Unatoč burnom rasporedu i turneji diljem svijeta, 2CELLOS, odnosno svjetski poznati virtuozi Luka Šulić i Stjepan Hauser pripremili su nam i novi album “IN2ITION” koji je obilježila brojka 2!

Dvojac je naime odabrao naziv “In2ition”  zbog snažne intuicije i kemije  između njih dvojice. Uz to, ovo im je drugi album i brojka 2 se savršeno uklopila u naziv albuma.

Kako je izgledao rad na albumu i tko im sve od poznatih svjetskih glazbenika gostuje na novim pjesmama, pogledajte u mini dokumentarcu:

https://www.youtube.com/watch?v=m5yxx2OuUUw

Novi album je producirao legendarni Bob Ezrin kojeg su tijekom karijere angažirale i glazbene legende: Pink Floyd, Deep Purple, Kiss, Peter Gabriel, Alice Cooper… Album izdaje Sony Masterworks – na japanskom tržištu 9. studenog 2012., 22. siječnja u Americi te 21.siječnja u ostatku svijeta te u Hrvatskoj te Hrvatskoj gdje će ga distribuirati Menart!

Veoma smo ponosni na ovaj novi album! Činjenica da ga je producirao legendarni Bob Ezrin je nevjerojatna, a da nam je netko prije godinu dana nabrajao imena koja će gostovati na ovom albumu, nasmijali bismo se i odmahnuli rukom! Naime, tu su pjevačke legende Elton John i Zucchero, gitaristicki virtuoz Steve Vai, superzvijezda klasične glazbe, pijanist Lang Lang, Naya Rivera is serije Glee, itd… Suradnja sa svima njima izrodila je nova prijateljstva, obogatila naš album i dodala jednu novu dimenziju našoj glazbi.

Također je donijela neprocijenjivo iskustvo i dala nam  krila za nove projekte i suradnje – poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser koji su još na aktualnoj turneji s Eltonom Johnom!