Browse By

Nouvelle Vague na Party Unitedu


Agencija 4ART u suradnji s najboljim zagrebačkim klubovima s ponosom predstavlja četvrti po redu klupski spektakl pod nazivom PARTY UNITED koji će se održati na području grada Zagreba, u subotu 24. studenog 2012. godine s početkom u 21 sat. Ove sezone svoj su dolazak potvrdili brojini svjetski renomirani izvođači housea, techna, deep bass glazbe i srodnih elektronskih žanrova, kao i francuska glazbena atrakcija NOUVELLE VAGUE uz čije će nastupe posjetitelji imati priliku odabrati te kreirati vlastiti glazbeni doživljaj.
Pored vodećih hrvatskih klubova, od ove godine program je obogaćen i PARTY UNITED ELECTRONIC STAGE-om u Pogonu Jedinstvo te spektakularnim koncertom miljenika domaće publike francuske skupine NOUVELLE VAGUE i zagrebačkog benda HEADONEAST na PARTY UNITED LIVE STAGE-u u Tvornici Kulture.
NOUVELLE VAGUE
(fra. novi val) bossa nova bend iz Francuske, koji se proslavio obradama punk i rock klasika u subotu 24. studenog nastu- pit će u Zagrebu u sklopu četvrtog po redu klupskog spektakla pod nazivom PARTY UNITED. Na ovom nastupu bend će predvođen Marcom Collinom u pratnji senzualnih vokala dvije atraktivne pjevačice Melanie Pain i Liset Alea zagrebačkoj publici prestaviti svoj novi show “NOUVELLE VAGUE” u sklopu kojeg će promovirati 6 novih pjesama kao i svoj novi scensko-vizualni nastup na kojem će po prvi puta u Hrvatskoj na stage-u sa bendom nastupiti i plesačica Zula – The shadow dancer iz Crazy Horsa!
HEADONEAST
Nakon petogodišnje stanke, zagrebački skladatelj Aleksandar Ljiljak (osnivač yammat-a) i glazbeni producent Samir Kadribašić sa svojom šarolikom skupinom glazbenika, natjerat ce vas na ples i razmišljanje jedinstvenim zagrljajem istoka i zapada, lepršavog pop-a i punokrvnog rock-a, akustike i elektronike.
Prodaja ulaznica u sustavu Eventim-a od 05.10.2012. za PARTY UNITED LIVE STAGE u TVORNICI po cijeni od 180kn u pretprodaji i 200kn na dan eventa.
PARTY UNITED GOLD TICKET – uključuje ulaz na PARTY UNITED LIVE STAGE u Tvornici Kulture, ulaz na PARTY UNITED ELECTRONIC STAGE u Pogonu, ulaz u najbolje zagebačke klubove i besplatan shuttle bus!
Više o ovogodišnjem nenadmašivom programu Party United-a i preprodaji ulaznica za koncerte, klupske sadržaje i vožnje free shuttle busom uskoro.