Browse By

Armin Van Buuren: Trance glazba ima poseban efekt na ljude


Najbolji DJ današnjice, jedini koji je četiri puta izabran prema prestižnom izdanju „DJ MAG TOP 100“ za najboljeg svjetskog DJ-a – ARMIN VAN BUUREN predstavlja dokumentarac pod nazivom “A Year with Armin van Buuren”. U filmu je prikazan presjek njegova rada na globalno popularnoj radio emisiji “A State of Trance”, non-stop turneje te privatan život.
Trance glazba doista specijalno djeluje na ljude“, Armin ističe na početku dokumentarca te nastavlja “Trance ujedinjuje na način na koji nisam vidio kod niti jedne druge glazbe, trance čini ljude ekstatičnim i skoro da je religijskog karaktera“.
http://www.youtube.com/watch?v=e3DZ3QoYObc
ARMIN VAN BUUREN najbolji je DJ svih vremena i čak je četiri puta bio izabran za najboljeg prema prestižnom magazinu DJ MAG. 34-godišnji Nizozemac glazbom se bavi od ranog djetinjstva, a u bogatoj je glazbenoj karijeri primio brojne nagrade i priznanja za svoj rad. Autor je najslušanije emisije elektronske glazbe STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emitira diljem svijeta i ima na desetke milijuna slušatelja.
Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcjenjenijih diskografskih kuća na svijetu ARMADA MUSIC.
Njegovi su posljednji albumi Mirage i State Of Trance prodani u nekoliko milijuna primjeraka. Surađivao je s brojnim glazbenim zvijezdama, a posljednjih godina njegova turneja ARMIN ONLY puni stadione i dvorane diljem zemaljske kugle.