Browse By

O2 Underground: Blacksoul na Veliku subotu u Osijeku

O2 Underground serijal najavljuje sljedeći event, na kojem će nastupiti Blacksoul, veliko ime house i tech-house scene s naših prostora. Event se održava na Veliku subotu, 30. ožujka od 22h, a sudeći po božićnom O2U izdanju, može se očekivati vruća blagdanska atmosfera. Blacksoul je zasigurno najveće ime u nizu O2U evenata, a izdavačke kuće s kojima surađuje to i potvrđuju – Strictly Rhythm, Cr2, Milk & Sugar te Virgin/Positiva. Prvi je Hrvat koji je nastupio na Amsterdam Dance eventu i prestižnom Miami WMC-u.
Uz njega slušati ćemo i standardni O2U trojac – Omke, Daniel E i Marko Felinger, a cijena ulaza ostaje simboličnih 20 kn s kojima imate pravo na piće dobrodošlice. Također, neće izostati niti happy hours akcija od 23 do 01 h, kada će domaća žestoka pića biti pod akcijom ‘dva za cijenu jednog’ i Tuborg 0,33l po cijeni od 10 kuna.
Blacksoul (Strictly Rhythm, Zagreb)
Skoro je 20 godina prošlo od kada je Tomislav Pasanec aka Blacksoul prvi put na lokalnoj radijskoj postaji pokazao svoje vještine iza dva gramofona (pod imenom Badass). Danas je sa nekoliko desetaka izdanja jedan od cijenjenijih igrača house i tech-house scene s ovih prostora. Laurent Garnier, Derrick Carter, Farley Jackmaster funk, Gramophonedzie, Doc Martin, ATFC i Shapeshifters cijene ga kao kolegu DJ-a, ali prije svega producenta i šefa izdavačke kuće Blacksoul Music.
blacksoul_e-flyer
Prije 10 godina počela su i službena Blacksoul izdanja na Deepfunk i Icon Records, a otvaranjem vlastite izdavačke kuće 2006. godine Blacksoul otvara vrata svojoj produkciji, ali i mnogim talentima s ovih prostora. Blacksoul Music je izrastao u respektabilan label i brand koji broji više od 70 izdanja za izvođače poput Crazibiza, Belocca, Da Funk, Muzzaik, Tom & Grade, Ralph Session i mnoga obećavajuća imena.
2011. godine izdaje za legendarni američki label Strictly Rhythm i predstavlja pjesmu ‘The Only One’, kojom je osvojio house chartove. Uz originalna izdanja, Blacksoul je vješt i u remiksiranju i editiranju izdanja, a jedna od najuspješnijih prerada je svakako ona za dobitnika prestižne Grammy nagrade – Maurice Joshuu i pjesmu ‘More Love’. Trenutno Blacksoula možete slušati u zagrebačkom Sirupu, gdje promovira novi ekskluzivni program ‘Bears & Honey’, koji je ujedno i najava za nadolazeći istoimenu etiketu.
Više informacija: http://www.facebook.com/o2.underground