Browse By

Zagreb pleše u ritmu Mansiona

Zagreb se probudio! Plavi leptir Mansion otvorio je novu, proljetno – ljetnu sezonu na zagrebačkom moru! Glazbeno putovanje ovog proljeća zagrebački je klub započeo uz jedan od najomiljenijih i najdugovječnijih klupskih programa RNB CONFUSION a nastavio velikim urbanim partijem SPRING COLLEGE INVASION – tulumom studenata KIF-a koji su privlačili pažnju brojnih gostiju. Slika stotina ljudi koji su s nestrpljenjem čekali otvorenje najpopularnijeg zagrebačkog kluba perom novinara obišla je Hrvatsku i regiju.
Popularni RNB CONFUSION koji već jedanaest godina uveseljava mlade diljem regije predstavio se novim sadržajima i osvježenim, boljim i bogatijim programom dok je prvi urbani party SPRING COLLEGE INVASION oduševio novim glazbenim mixevima, od najnovijih svjetskih hitova pa do starijih evergreena i najpopularnijih hrvatskih urbanih pjesama.
Sezona 2013. u klubu Mansion bit će u znaku različitih tematskih večeri popraćenih atraktivnom scenografijom i vrhunskim gostovanjima svjetskih DJ-a koja će tradicionalno biti rezervirana za petak. Osim brojnih velikana elektronske glazbe koji će posjetiti Mansion ovog proljeća i ljeta, očekuje nas i Road to ULTRA Party i gostovanje DJ Dannica 05. travnja kao uvod u spektakularni ULTRA EUROPE Festival koji nas očekuje ovog ljeta u Splitu, ali i službeni Papaya Party kojim će najpoznatiji hrvatski klub na moru predstaviti uzbudljivu ljetnu sezonu.
Svake subote očekuje nas novi koncept program Provocative, originalni glazbeni i vizualni koncept uz vrhunsku elektrosku dance glazbu predvođenu DJ dvojcem Frankie Headfors koji je proteklih mjeseci stekao brojne poklonike u cijeloj Hrvatskoj. Mansion Vas nakon zimske pauze očekuje raširenih ruku, a uz brojne novitete donosi i zanimljiva gostovanja svjetskih DJ-a kroz proljeće i ljeto 2013.
Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr .