Browse By

Novogodišnji spektakl pod okriljem Ministry of Sounda u Spaladium Areni


Split, 28. prosinac 2009. – Na staru godinu u Splitskoj Spaladium Areni odvijat će se pravi audio, vizualni i scenski spektakl pod okriljem Londonske klupske atrakcije Ministry of Sound. Doček Nove godine uključivati će najmodernije svjetlosne i laserske efekte te ozvučenje za koje će se pobrinuti vrsna produkcija Ministry of Sounda koji već godinama oraganiziraju klupske događaje diljem cijelog svijeta.
Organizatori su se pobrinuli za dobar provod koji će trajati sve do ranih jutarnji sati. Show u 19 sati otvaraju 5 finalista koji su izborili svoj nastup u Spaladium Areni putem DJ Battle natječaja koji se odvijao na web stranici www.set2split.com. Nakon njihovog nastupa na pozornicu stiže popularni splitski hip hop bend T.B.F. koji će zagrijati publiku svojim hitovima. T.B.F. u istoj noći nastupa u Rijeci na Korzu čime uvode presedan na hrvatskoj glazbenoj sceni sa dva nastupa u istoj večeri. Sa T.B.F-om završava hip hop zagrijavanje i započinje pravi festival elektronske glazbe uz švedskog DJ-a Dejana Vallentina i vokalno plesnu skupinu Artists from Ibiza predvođenu karizmatičnom Tischy.
Uz mnoštvo akrobata, plesača, transverstita, trapez majstorija, spuštanja sa vrha arene atmosfera će se podignuti do užarenosti jer će ujedno na podij stići i glavna zvijezda večeri DJ Antoine Clamaran. Francuski DJ Antoine Clamaran po prvi puta će se predstaviti Hrvatskoj publici i promovirati svoj najnoviji album “Spotlight”. Uz obećanje da će novogodišnja noć trajati do jutra na pozornici će se izmjenivati Ministry of Sound rezident Shane Kehoe, Dejan Vallentino, po drugi puta, te nada hrvatske elektro scene Luka Jakir.
mos600
Uz DJ Battle natječaj klupski brend Set2Split u suradnji sa uredništvom MTV-a pokrenuo je natječaj za izbor himne spektakla. Svi zainteresirani mogli su se prijaviti i snimiti himnu koja će se vrtiti u Spaladium Areni. MTV je odlučio regionalno potpomoći cjelokupni događaj zbog odlične suradnje sa grupom T.B.F. i Ministry of Sound-om. Pobjedničku pjesmu napravio je Martyn Negro iz Nerežina, a isti osim dvije osvojene VIP ulaznice, himnu će izvesti tijekom središnjeg programa u Spaladium Areni. Pjesma „Corcyra Nigra“ već je objavljena na njemačkoj etiketi Kingdom of Music. Corcyra Nigra predstavlja ljeto na Jadranu. Melodije koje vode ovu modernu house pjesmu su inspirirane balearskim ugođajem. Egzotična bass linija i gitara garantiraju odličnu atmosferu tijekom pjesme.
Ulaznice za Ministry of Sound od danas mogu se kupiti i u popularnom splitskom caffeu „Žbirac“. Također u prodaji su u cijeloj Hrvatskoj na prodajnim mjestima Eventima. Cijena karata od 29. prosinca je 250 kn pa na više. Iz Hrvatskih željeznica stiže pogodnost od čak 30% popusta od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu, svih vrsta vlakova. Popust se ostvaruje uz predočenje ulaznice za novogodišnji spektakl Ministry of Sound-a u Spaladium Areni.
Za dodatne informacije obratite se na: Marija Klika, Pleon Dialog, email marija.klika@pleon-dialog.hr, tel. 01/4557 221.