Browse By

Dočekajte 2010 godinu u Sirupu

Ako ste mislili da je 2009. bila plesna, zamislite kakva će tek biti nadolazeća godina jer u nju vas uvodi izvođač kojeg ste samo hvalili. Iz Finske, direktno za Sirupov pult, dolazi Bangkok Impact. Sirup će dočekom Nove Godine proslaviti jednu uspješnu godinu punu dobrih partyja, veselih druženja, ostvarenja dugo čekanih gostovanja, ali i ući u drugu godinu svog postojanja. Time je sasvim logično da je za proslavu dobrih i doček još boljih partyja izbor pao upravo na „svjetskog putnika, svjetskog glasa“ Semi Liuskija poznatijeg kao Bangkok Impact.
Bangkok Impact ostao je zapamćen po sleazy disco notama koje se konstantno provlače kroz njegov opus. Omiljena i cijenjena izdanja remixa hitova velikana poput Telexa i Alexandra Robotnicka uvijek su ona s potpisom upravo Bangkok Impacta. Zahvaljujući suradnji sa Legoweltom i I-F, Bangkok Impact danas je sinonim za temeljnu strukturu rastuće nizozemske elektro i disco scene. Obzirom da su ovom mladom fincu uzori Giorgio Moroder, Patric Cowely, Kraftwerk i Yellow Magic Orchestra, ne čudi da je Sami siguran izbor za rasplesani podij. Nakon što je svojim prvim gostovanjem u Sirupu potpuno razoružao publiku pripremite se za vrhunsku plesnu ludnicu.
Uz potporu tri fantastična Sirupova rezidenta Sergeja, Dundova i Pytzeka te Amana koji doživljavaju vrhunac glazbene forme vješto preteći vaše plesne reakcije, očekuje vas veseli provod slavljeničkih dimenzija upotpunjen maštovitim novogodišnjim dekoracijama Blitz Kidza.
Sirup za ovakav doček nudi all inclusive aranžman: kupnjom karte u vrijednosti 300 kn osiguran je neograničen broj konzumacija tijekom proslave.
Karte se mogu kupiti ili rezervirati na e mail adresi sirupclubnation@gmail.com ili sljedećim brojevima prepoznatljivih Sirupovih lica s ulaza:
Vinka (091 945 00 37) i Frane (095 863 98 24). Ukoliko vam ni to nije dovoljno karte u pretprodaji možete kupiti i u Frizerskom salonu Fashion Addict (Vrbik 22, od 12 do 21 sat)
Nova iznenađenja, priče i lica su pred vama: dočekajte ih uz prasak smijeha i plesnog druženja u Sirupu!