Browse By

Novi album grupe Overflow "Hit Me"


Indie punk rock atrakcija Overflow u sastavu: Nikica Jovanović – Nike: gitara, klavijature, Dalibor Martinčević – Dado: bubnjevi, udaraljke, Zoran Piberčnik – Zoki – bas gitara, Goran Živković – Žika – vokal, vam predstavljaju 14 pjesama na novom albumu “Hit Me”. Hit Me, Nice and Fine, Surprise, Girls from Montpellier, Panic Attack, Your Pack of Lies, Spinning the Blind Man, Brown Eyes, Papa Part Two (The Inevitable Son), The World Beneath Your Feet, I Hate Everything, Sexy, Aggressive Krishna Boys, The Sweetest Lullaby.
Šesti studijski album «Hit Me» ujedno je i treći koji su Overflow snimili u Amsterdamu. Ovaj put u poznatom Studiju 150 u kojem su među ostalima radili Paul Weler, David Bowie, Bon Jovi. Producent je Zlaya Hadzic, koji živi i radi u Amsterdamu i Londonu, te potpisuje produkcije albuma Sonic Youth, Isis, Tortoise, The Ex…Overflow su s njim već surađivali na albumima “EPFOTMMDM” i “Unbreastfed 69”.
Za omot je zaslužan Nikola Tamindzic, renomirani fotograf koji živi i radi u New Yorku i čiji su klijenti Vogue, H&M, Nylon, New York, Gourmet, Out, Gawker, Village Voice, Time Out NY, Maxim, Stuff, New York Post, The Sunday Times, The Guardian…O njegovom su radu pisali The New York Times, PHOTO, The British Journal of Photography…
Overflow su nedavno predstavili prvi singl sa albuma i spot «Surprise» koji možete pogledati ovdje.
Svoje su koncertno i glazbeno umijeće pokazali na pozornicama Europe, SAD-a i Kanade, a njihova je diskografija distribuirana diljem svijeta. Nakon američko-kanadske turneje 2010. i nastupa na najvećim svjetskim festivalima South by southwest u Austinu, Canadian Music Week u Torontu i CMJ Music Marathon u New Yorku, te snimanja albuma u Amsterdamu, Overflowci su spremni za nove avanture s albumom «Hit Me».
Album “Hit Me” bit će distribuiran u digitalnom obliku u cijelom svijetu kroz najveće servise i mobilne operatere. CD prodaja albuma kreće u Hrvatskoj u petak 15. i subotu 16.04. kada će se moći kupiti po promotivnoj cijeni od 50 kuna.
Više informacija o promotivnoj prodaji i prodajnim mjestima potražite na www.overflow-tv.com.