Browse By

Nizozemac Dannic raspemetio Zagreb

Nizozemska DJ zvijezda Dannic na najbolji je mogući način pozvao Zagrepčane i njihove goste na ovogodišnji Ultra Europe festival. Uz hitove Tombo, Flare i Clobber plesalo se do ranih jutarnjih sati.
Nizozemska DJ zvijezda Dannic sinoć je zagrebački Mansion pretvorio u najbolji plesni podij regije. Kao poseban gost Countdown to Ultra Europe partija vrhunskom glazbom Dannic je na najbolji mogući način sve prisutne pozvao na ovogodišnji spektakl Ultra Europe festival koji se održava od 12. – 14. srpnja u Splitu i na Hvaru.
«Hrvatska je posebna zemlja i jako sam sretan što sam nakon prošlogodišnjeg partija u Novalji imao prilike nastupiti i u Zagrebu. Ova divna publika ponovno je potvrdila svoju čarobnu energiju kojom zrači. Nastupi ovdje su jedni od mojih najljepših iskustava. Vidimo se već ovog ljeta u 25. najboljem klubu svijeta – Papayi!» – izjavio je uzbuđeni Dannic nakon sjajnog nastupa.
dannic 2
Uz vrhunsku glazbu Dannica u Mansionu su i ovog vikenda plesale brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput radijske DJ-ice Ivane Mišerić, manekenke Iris Rajčić, olimpijskog veslača Maria Vekića, Radovana Stošića i drugih.
Najveći glazbeni događaj u povijesti Hrvatske Ultra Europe festival na splitskom će Poljudu 12. i 13. srpnja ugostiti najbolje DJ-e današnjice predvođene prvim DJ-em svijeta Arminom Van Buurenom, Aviciiem, Afrojackom, Carl Coxom, Hardwellom, dok će na Hvaru 14. srpnja nastupiti Steve Aoki, Eric Morillo i Dada Life.
Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr.