Browse By

Trance spektakl ovog petka u zagrebačkom Hemingwayu!

Hemingway bar Zagreb priprema pravu poslasticu za prave ljubitelje vrhunskog clubbinga. U petak 12. travnja, svi će ljubitelji trance i progressive glazbe doći na svoje, održat će se veliki party pod nazivom TrancePort Vol. 5 – EVOLUTION.
Program TrancePort pokrenuli su DJ Damien i sjajan producent i DJ pod imenom Sunlab. Do sad su četiri TrancePort partyja održali u zagrabačkoj Shamballi oduševili sve ljubitelje ove glazbe koji su se tamo našli, a na jedom od tih party doveli su pionira trance glazbe, eminentnog američkog DJ-a i producenta Sean Tyasa.
Peti po redu TrancePort događaj nosi naziv EVOLUTION, iliti, u prijevodu, evolucija, što bi simboliziralo razvoj. Program tako seli u novi klub, zagrebački Hemingway na Tuškancu i predstavit će i neka nova lica na trance DJ sceni.
Trance glazba je u svijetu uz house najpopularniji žanr elektornske glazbe, koji sviraju vodeći i najskuplji DJ-i svijeta. I u Zagrebu se pokazalo da trance glazba ima svoju brojnu publiku, ponajviše zahvaljujući programu TrancePort.
Kroz najnovije i svevremenske hitove progressive i trance glazbe autora tipa ARMIN VAN BUUREN, TIËSTO, PAUL VAN DYK, FERRY CORSTEN, ABOVE & BEYOND, GARETH EMERY, KYAU & ALBERTA, MARKUS SCHULZ, DEADMAU5, ATB, PAUL OAKENFOLD i ostalih vodit će vas DJ dvojac: Damien & Sunlab, a warm up za njihov nastup, odraditi će odličan i perspektivan producent Moonsouls, te pobjednik natjecanja na TrancePortovoj Facebook stranici:
www.facebook.com/TrancePort.Croatia
DJ Damien aka Damjan Šprem se bavi DJ-ingom od 2004. godine. Od tada je svirao u najpopularnijim zagrebačkim i hrvatskim klubovima npr. Shamballa, Aquarius, Aurora, Saloon (rezident od 2010. – 2011.), Fly! Bar (rezident od 2010. – 2011.), Mansion (ex Piranha), te više puta svirao sa svjetski poznatim imenima tipa The Shapeshifters, Viktoria Metzger… Vrhunac karijere mu je bio kad je u lipnju 2010. godine doveo svjetski poznati trance duo Kyau & Albert u Zagreb, a koji su napravili show za pamćenje! Iako se zadnjih godina glazbeno dosta odmaknuo od svojih korijena, došlo je vrijeme da se vrati svojoj istinskoj ljubavi – trance glazbi i da vas raspleše predivnim trance zvukovima.
Sunlab aka Mišo Šegan od je ranih dana fasciniran elektronskom muzikom, posebice Trance žanrom. Odmalena u doticaju sa klavijaturama što je 2004. godine preraslo u eksperimentiranje sa muzičkom produkcijom. Nakon nekoliko godina rada i povezivanja s drugim ljudima došlo je do odličnih rezultata s objavom prvih singlova na stranim labelovima kao što su: Bonzai (BEL), Unearthed Records (UK), Blue Soho Recordings (TUR). Svoje početke bilježi pod raznim aliasima i suradnjama kao što su Moonsouls (Bojan Njegomir), T-Sphere, Nash & Stryker (House) i naravno Sunlab pod kojim izdaje i nastupa. Veliki interes iskazuje i za DJ-ing uz nekoliko official nastupa.

Pozdrav do petka 12. travnja i TrancePort evolucije!
Informacije i rezervacije na 098 980 5000.