Browse By

Nicky Romero u Aquariusu


Sound Designers party u Aquariusu 10. ožujka predstavlja jedno od najblistavijih i najperspektivnijih DJ imena novije generacije. Na listi top 10 obećavajućih imena u 2012. godini u svijetu dance glazbe ovaj se talentirani Nizozemac nalazi na prvom mjestu!

Prema kuloarima iz muzičke industrije ovo je godina u kojoj će Romero zasjati u punom sjaju i u kojoj će njegov talent u potpunosti doći do izražaja. Nedavno je izbacio novi singl u suradnji s Jackbackom i David Guetom pod nazivom ‘Wild Ones’. Koliko je moćan ovaj mladi glazbenik, posvjedočila je činjenica da je ova stvar već nakon prvih par dana slušanja proglašena singlom tjedna i nadolazećom klupskom himnom.
DJ Nicky Romero rođen je 1989. godine i danas predstavlja mladu nadu nizozemske DJ-ing scene. Počeo je kao bubnjar, da bi kasnije nastavio svoju muzičku karijeru usavršavanjem vještina za miks pultom. Karijeru DJ-a započeo je remiksima poznatih izvođača, a producirao je i vlastitu interpretaciju hita Davida Guette „When love takes over“. Ovaj remiks je ostvario tisuće posjeta na YouTube-u, čime je Romero postao dio globalne glazbene scene. Njegovi hitovi danas se nalaze na vrhu svjetskih top lista.

Sa arsenalom remixa David Guette i turnejom planiranom za 2012. godinu, Romero je izbacivao izdanja za vrhunske izdavačke kuće poput Spinnin Records i Wall Recordings. S obzirom da njegova reputacija raste na globalnom nivou, biti će zanimljivo na djelu vidjeti entuzijazam ovog izuzetno perspektivnog 22- godišnjeg DJ-a.

Romero će u Aquariusu nastupiti uz podršku DJ Martyna Negra i Thalie, a odličan provod i divlja zabava je zagarantirana. Energični nastupi, po kojima je ovaj perspektivni glazbenik poznat, svim prisutnima će pružiti neviđen muzički spektakl!

Pretprodaja ulaznica po 40kn
Aquarius Music shop, Varšavska 13 i Aquarius klub, Jarun