Browse By

BLACK LIGHT u svom petom izdanju ugošćuje DJ Juicea


Black Light je najsenzualnija klupska večer u gradu namijenjena svim ljepšim pripadnicama populacije ali i njihovim muškim kućnim ljubimcima koji u koji u ugodnom i intimnom okruženju kluba Lemon žele uživati u istinskom clubbingu uz house (tech, deep, french, funky), uk bass, 2 step, garage, hip hop i slične ne pretjerano progresivne ali vrlo plesne “soulful” glazbene pravce uz jedan od najboljih klupskih razglasa u gradu.
Black Light je večer za sve ljubitelje clubbinga starije od 21.g koji žele uživati u nekomercijalnim ritmovima, a možda su prerasli sve što za sobom povlači posjet uobičajnom rejvu u Hrvata.
BLACK LIGHT
Petak – 24.02.2012.
@ club Lemon (Gajeva 10 – podzemlje, Zagreb)
U svom petom izdanju ugostit ćemo poznatog zagrebačkog DJ Juicea koji je unazad godinu dvije svoj stari fah drum’n’bass zamijenio nekim laganijim i senzualnijim ritmovima koje promovira i nedavno pokrenutim Signal podcastom.
Osim Juicea tu su i domaćini RRRamon! te DMT, koji u zajedničkih 20ak godina DJ staža osim uspješnih klupskih projekata, stotina svirki po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu iza sebe imaju i nastupe na svim većim festivalima u regiji kao što su EXIT, Terraneo, Hideout, Outlook itd.