Browse By

Lana Del Rey na Sónaru 2012 Barcelona


Pjevačica iz New Yorka, nedavno nagrađena na International breakthrough artist at the Brit awards, predstavit će svoj ​​debitantski album “Born To Die”.
Lana Del Rey, jedna od zvijezda na međunarodne pop scene, nastupit će na Sónaru u Barceloni 2012. Mlada Newyorčanka, čija je karijera lansirana u nebo pretvorila ju je u globalnu ikonu; predstavit će svoj ​​debitantski album “Born to Die” uživo, nakon što je pokorila vrhove top ljestvica u sjevernoj Americi, Velikoj Britaniji i drugim dijelovima svijeta.
Lana Del Rey posjeduje pažljivo njegovan stil evocirajući na Hollywood, besprijekornim videima (“Video Games”, “Born To Die”, “Blue Jeans”) koje je pogledalo preko interneta milione gledatelja širom svijeta u kratko vrijeme, te pjesme koje se ističu po svom suvremenom zvuku, točnim melodijama, visokom dozom glamura i utjecaju popa iz 50-ih do 90-ih.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Bag1gUxuU0g
Lana sama navodi Elvisa Presleya, Britney Spears, Nina Simone, Nirvanu, Leonarda Cohena, Bob Dylana, The Beach Boys i Antony i Johnsons među svojim glavnim utjecajima i sebe definira kao “gangstersku Nancy Sinatru”. Štoviše, Lana trenutno radi sa najzanimljivijim producentima i umjetnicima u ovom trenutku, njezine pjesme su već remiksirali Balam Acab, Joy Orbison, Clams Casino, Jamie Woon, Odd Future i Damon Albarn.