Browse By

Klub Papaya i Fresh Island Festival gostuju na gigantskom zimskom glazbenom festivalu Big Snow Kop na Kopaoniku


Jedan od najvećih europskih zimskih glazbenih festivala, Big Snow Kop, održati će se ove godine od 19-25. ožujka na Kopaoniku. Tijekom 7 dana festivala, nastupiti će preko 100 vrhunskih svjetskih, regionalnih i domaćih izvođača urbane glazbene scene, na 15 bina raspoređenih preko čitavog skijaškog centra. Klubu Papayi i timu Fresh Island Festivala pripale su dvije pozornice na kojima će predstaviti svoj program.
Ovaj nesvakidašnji planinsko-glazbeni događaj na Kopaoniku predvode čuveni londonski elektro dvojac Basement Jaxx,  headlineri najvećih svjetskih festivala te su dobitnici najznajčajnijih nagrada u glazbenoj industriji. DJ Fresh, čiji je singl Louder osvojio najvažnije europske topliste u 2011. Godini, a njegov posljednji singl „Hot right now“ zauzima br.1 UK top lista te ostavlja iza sebe razvikane kolege kao što su  Beyonce, Kelis, Rihanna i Katy Perry. Uz njih, među vodećim izvođačima pojaviti će se i Freestylers koji se već 15 godina sa hitovima Push Up, In love with you, i drugim nalazi u samom vrhu urbane muzičke scene. Na Fresh Island pozornici u sklopu Big Snow festivala uz hip-hop i drum & bass divu Ms. Dynamite pojavit će se i hrvatska eminentna DJ imena DJ Bizzo Bodega, DJ Phat Phillie i DJ Oli Dobolli. Ovim gostovanjem ujedno će započeti i europska promo klupsko festivalska turneja Fresh Island Festivala. Papaya će tako na Big Snow Kop festivalu započet veliku proslavu svog 10 rođendana te će na svojoj pozornici predstaviti svoja domaća imena, rezident DJ-e. Papaya u sklopu svoje desete godišnjice priprema najbogatiju glazbenu i festivalsku ljetnu sezonu ikada.
Uz internacionalne izvođače nastupiti će i vodeća regionalna imena kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitschme, kao i Beatshakers i dr. Posebno će biti predstavljeni i najpopularniji klubovi iz regije kao što su Papaya (Pag, Hrvatska) ili Freestylers iz Beograda,  kao i neki od vodećih regionalnih DJ-eva i urbanih brendova, poput RNB Confusion ili Fresh Island festivala.
Najveće pogodnosti festivala za sve goste predstavljaju i izuzetno atraktivni aranžman paketi. Naime, u susret prvoj godini festivala hotelijeri su cijene za sve goste festivala spustilil i do 50%.  Tako, festivalski paket aranžman koji uključuje smještaj tijekom 7 dana festivala u centru Kopaonika, kao i sedmodnevnu ulaznicu u ponudi je po cijeni već od 99 eur, dok 6dnevni ski pass za sve goste festivala sa popustom od 60% iznosi svega 39 eur.