Browse By

Narany & Joe2Shine u splitskom Hemingway Baru

U splitskom Hemingway Baru u petak, 31. srpnja gostuje Narany i DJ producent Joe2Shine. Narany je jedno od najzanimljivijih novih lica na Hrvatskoj glazbenoj sceni. Kao vokalistica i tekstopisac, u kombinaciji sa respektabilnim produkcijskim timom, nalazi se na mnogim europskim i azijskim top ljestvicama.
narany1
Narany je klubski projekt globalno poznatog producenta Torsten Stenzela i DJ-a Paul Lomaxa. Njihova suradnja započela je na Dori gdje se Narany natjecala sa pjesmom “You Are Mine”, koja se u remix izdanju kasnije našla na svjetskoj dance kompilaciji “Islands Vol.4 BigCityBeats”. Drugi singl “Nothing in This World”, snimljen 2007. u Liquid Records Ibiza Studiu, u Hrvatskoj je postao pravi ljetni hit, a u Turskoj se nalazio na samom vrhu top ljestvica. Svojim atraktivnim sexy glasom Narany je osvojila publiku, a broj obožavatelja neprestano raste. Njen glazbeni stil mješavina je različitih stilova elektronske glazbe, poput tribal house, electra i trancea.
Narany – Love in Your Eyes

Narany je također uspješna managerica klupskog programa Famous i organizatorica mnogih evenata u Hrvatskoj.
U klubu Papaya na Zrću 2008. godine promoviran je njen album “Love in Your Eyes” gdje je stage dijelila sa velikim Eric Prydzom i Chris Lakeom.
Joe2Shine producent je i DJ koji svoju karijeru započinje vrlo rano nastupajući u mnogim zagrebačkim klubovima. Gradeći tako karijeru i glazbeni stil, koji je kombinacija vocal i electro housea, surađivao je sa mnogim svjetski poznatim DJ-ima poput D.O.N.S., Terry B, Milk&Sugar, Jerry Ropero, David Penn, Soul Anvangerz, Jean Claude Ades, Damien Carter, Peter Gardeblom, Inusa Dawuda, Sergio Flores te mnogih drugih. Također često nastupa u pratnji saksofonista, violinista, perkusionista i prvi je hrvatski DJ koji je nastupio u kombinaciji sa trubačkim orkestrom. Joe2Shine trenutačno radi na svom prvom albumu kojim će obilježiti svoju devetogodišnju karijeru.