Browse By

Papaya je spremna za nastup Armin Van Buurena!

Još svega 24 sata ostala su do nastupa Armin Van Buurena – trenutno prvog DJ-a na svijetu u klubu Papaya u Novalji na otoku Pagu. Njegov premijerni nastup (30.07.) u Hrvatskoj zasigurno je vrhunac kompletne sezone na Jadranu, naravno kada pričamo o gostovanjima svjetski poznatih DJ imena. Armin je svakako na samome vrhu.
Simpatični Nizozemac danas predstavlja sam vrh trance ali i ukupne EDM scene, a dvije godine zaredom DJ Mag ga postavlja na tron. Potpuno zasluženo. Iza sebe ima preko 15 izdanih studijskih albuma te kompilacija. Vlasnik je najvećih svjetskih glazbenih priznanja, a njegovu radio emisiju “A State Of Trance” slušaju i deseci milijuna ljudi.
Vlasnik je izdavačke kuće “Armada” koja redovito izbacuje kvalitetna izdanja na području trance i progressive house glazbe.
arminvanbuuren
Apsolutni svjetski br. 1 – Armin Van Buuren
Poznat je i po najzahtjevnijim i najskupljim tehničkim ugovorima, a privatni avioni su sastavni dio njihovih ugovora. On je jedan od kreatora današnje scene te vladar glazbenih top ljestvica. Armin Van Buuren je trenutno najbolji svjetski DJ i producent.
Armin je rođen 25. prosinca, 1976. godine u gradu Lieden, u Nizozemskoj. Oduvijek je bio fasciniran glazbom, a već sa 14 godina kupuje svoj prvi sampler, posuđuje očeve klavijature te počinje stvarati glazbu. Armin je poznat je po iznimno bogatoj produkciji, a sam početak pripao je “trance anthem” hitovima kao što su “Blue Fear“, “Touch Me” i “Communication“.  Od 1995. izdao je mnoštvo izdanja koji su kasnije postali svjetski hitovi. Njegov prvi uspjeh je svakako “Blue Fear” izdan na Cyber Records, svoje je mjesto našao na UK ljestvici. Na “Communication” ne treba previše trošiti riječi, radi se o trance klasiku koji je imao enormno veliki uspjeh te utjecaj na Ibizi, a kasnije se našao i na UK ljestvici.

2000. kreće sa svojom serijom kompilacija. Prvi uradak, “A State Of Trance 001” je prodan u više od 10,000 primjeraka i sadrži njegov poznati remix Moogwai – Viola. Armin također više nego uspješno vodi svoju radio emisiju na Fresh FM-u, nazvanu “A State Of Trance” koju prate milijuni ljudi diljem svijeta.
2003., 2004. i 2005. godine zasluženo osvaja treće mjesto na DJ Magazine 100 ljestvici. Armin navodi kako su fanovi i javnost najvažnije stvari za jednog DJ-a. Vrlo dobro shvaća važnost fanova, te im posvećuje puno pažnje a često ga možemo vidjeti kako potpisuje gotovo sve; vinile, majice, flyere, mobilne telefone pa čak i djelove tijela.
Istinska legenda.
Podršku Nizozemcu pružiti će vrlo poznati DJ i producent – Glenn Morrison, poznat ponajviše po uspješnici ‘Contact‘ koja je osvanula na čuvenoj ‘In Search Of Sunrise‘ kompilaciji. Slovenski DJ Beltek party će privesti kraju u jutarnjim satima.
Cijena ulaznice iznosi 150 kuna, na dan održavanja 200 kn.