Browse By

Da Sunlounge dolazi na otok Brač

Britanski visoko respektabilni jackin i deep house izvođač – Da Sunlounge (Simon Newby), prvo je u nizu house imena koje će ovog ljeta prezentirati projekt Headmovin, i to u klubu XXL u Supetru na otoku Braču. Da Sunlounge nastupiti će u petak, 31. srpnja, uz podršku osnivača Headmovin‘ projekta – Groove Bugs dvojca, te Codyn-a, koji je još uvijek novo ime na našoj klubskoj sceni. Vizualizacije će biti u rukama Nwonknu-a. Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 30 kn u pretprodaji, te za 50 kn na dan partyja.
Da Sunlounge je nastupao sa mnogim velikim imenima, a mi ćemo izdvojiti samo neke od njih: Terry Francis, Andrew Weatherall, Peace Division i Inland Knights. Čestu podršku njegovih izdanja znao je pružiti Laurent Garnier, Pete Tong, Silicone Soul, Ian Pooley, Nic Fanciulli, Mark Farina, David Duriez i mnogi drugi. Izdavao je na mnogim renomiranim underground, deep i jackin izdavačkim kućama, a danas i sam vodi dvije izdavačke kuće.
Untitled-1
Povodom njegovog prvog dolaska u Lijepu našu, Da Sunlounge je snimio ekskluzivan jednosatni mix, koji možete poslušati preko popularnog Soundcloud servisa, i to preko sljedećeg linka:
Link: http://soundcloud.com/da-sunlounge/da-sunlounge-headmovin-mix