Browse By

Murter Rock Fest 2011

Na jednoj od najljepših lokacija na srednjem Jadranu, u uvali Čigrađa na Murteru ovog ljeta, u sklopu Murter Open Air-a održati će se drugi Murter Rock Fest, 29. i 30.7., na kojem će prvi dan kao headlineri nastupiti Hladno Pivo uz LB Obrad Kosovac, a drugi Ian Paice (Deep purple) & band uz podršku Malehookers. Ian Paice, osim koncerta, sprema i workshop za bubnjare!

Ostale izvođače objaviti ćemo uskoro.

Očekuju vas mnogobrojni gosti iznenađenja, nagradne igre, cjelodnevne svirke u beach baru Lantana, besplatno kampiranje uz festivalsku ulaznicu i još mnoge pogodnosti!

MURTER ROCK FEST 2011

Murter Open Air
29. i 30.7. od 22 h
Murter, Uvala Čigrađa

Prvi dan Murter Rock Festa otvara najveći zagrebački punk-rock sastav Hladno pivo, bend koji ne treba posebno predstavljati, a koji svojim energičnim svirkama osiguravaju glazbena druženja za pamćenje. Uz novi album Svijet Glamura, dečki iz Gajnica žestoko kreću s promocijom albuma te će u sklopu turneje otvoriti prvi dan Murterskog Rock Festa!
Kao podrška na bini će im se pridružiti mladi i perspektivni LB Obrad Kosovac koji će se svojim osebujnim izričajem, kombinacijom moćnih ritmova, neobičnih vokala te ekstatičnog plesa pobrinuti za odličnu muziku i scenski nastup za pamćenje.
30.7., drugi dan murterskog Rock Festa, dođite i svjedočite prvom murterskom nastupu legendarnog bubnjara Deep Purplea, Iana Paicea.
Stalni član Deep Purplea će nam zasigurno prirediti glazbenu poslasticu druge večeri murterskog Rock Festa u čijim se izvedbama osjeti snažan utjecaj velikih jazz bubnjara poput Genea Krupe i Buddya Richa. Ian je jedan od rijetkih hard rock bubnjara koji koristi elemente jazza u svom stilu sviranja.
Kao podrška na bini će im se pridružiti i zagrebačka rock and roll skupina Malehookers, poznati po svom prljavom izričaju i porukama koje njihova glazba prenosi, a tematika je uglavnom ljubav prema alkoholu i sebičnim ženama te nesigurnost divljeg života koji je članovima banda priuštio mnogobrojne emotivne slomove koje su oni uspješno prebacili u tekstove i glazbu na svojim albumima.

Cijene: festivalska ulaznica  150 kn do 24.7., a nakon cijena skače na 200kn, vrijedi za oba dana te uključuje besplatno kampiranje (na blagajni se mijenja za narukvicu) pojedinačne ulaznice: 90 kn u pretprodaji do 24.7., nakon čega skače na 120kn.

Ulaznice potražite u Beach baru Lantana (Uvala Čigrađa, Murter) i TZ općine Murter-Kornati te svim prodajnim mjestima diljem Hrvatske u sustavu Eventim www.eventim.hr