Browse By

Hartera Vam isporučuje nulti dan sa Hladnim Pivom


Hladno pivo je bez sumnje najtraženiji hrvatski rock band, s najbrojnijom i najvjernijom sljedbom. Dečki redom krcaju sve, od prostorija mjesne zajednice do velebnog zagrebačkog Jaruna, a pjesmaricu Hladnog piva podjednako dobro znaju i punašne kućanice i njihovi tetovirani sinovi. Novim albumom “Svijet Glamura” očekivano su razvalili eter i u velikom se stilu vratili na cestu. Vraćaju se i u Rijeku! I to 14. srpnja kada će se po prvi puta popeti na veliku pozornicu Tvornice papira.
Pasi, kvarnerske punk legende već punih 15 godina sviraju najprecizniji i najnabrijaniji punk u državi. Već punih 15 godina pišu i pjevaju najangažiranije i najduhovitije tekstove. Već punih 15 godina tjeraju nas na smijeh do suza, razmišljanje…i bezrezervnu šutku! I mi smo dugo čekali da konačno zasviraju kod nas. Dočekali smo!
Dugo se u Rijeci među starim punkerima uz pivu ili bambus razglabalo kako današnji klinci nemaju pojma što je to „riječki punk“ i žalilo za godinama kad se na Kontu lomilo do jutra. Onda su se pojavili oni. Diskurz, klinci s riječkim zvukom i riječkim stavom. I mi ih zbog toga volimo!
Riječki punk/ska hibridi Krešo i Kisele kiše za sebe vole reći da “drmaju temelje ustrojstva malograđanštine i predstavljaju pravo osvježenje u sivilu prosječnosti”. A mi kažemo još i to kako ih krase vesela narav i čvrst riff. Dobro nam došli!
Promotivna cijena ulaznice za “Nulti dan” do 01. lipnja iznosi samo 79 kuna, a nakon 1.lipnja 99 kuna i može se kupiti u sustavu Eventima!
Hartera7 Festival: Trentemoller LIVE, Hercules And Love Affair, James Holden, Fairmont LIVE, Brodinski, Feadz, Petar Dundov LIVE…
Cijena festivalske ulaznice trenutno iznosi 200 kuna, a može se nabaviti u sustavu Eventima.