Browse By

Multipli Eargazam


U Zagrebu  će se 06. svibnja održati Tuborg Eargazam, a  Let3, Jinx, Električni orgazam, Quasarr, Lollobrigida, Kandžija & Gole žene i Diskurz svirat će na  četiri lokacije.
Prije no što započne intenzivna sezona ljetnih open air festivala, Zagreb će prvi uživati u Eargazmu. Naime, Tuborg će u petak 06. svibnja,  u  suradnji s Dallas Recordsom i Mars koncertnom agencijom, organizirati koncertnu noć koja će objediniti četiri lokacije i sedam izvođača koji svi donose nešto novo. No, krenimo redom.

U maloj dvorani Doma sportova  svirat  će  Quasarr, Lollobrigida, Let3 i Jinx.   Quasarru će to biti prvi zagrebački  nastup nakon objave albuma Propaganda, a Lollobrigida će na pozornicu sletjeti ravno iz studija gdje snima novi album. Što se tiče velikana, Jinxi će, prvi put od izlaska, u velikom prostoru u Zagrebu predstaviti svoj hit album Diksilend, dok će  Let3 u Dom sportova dolepršati na krilima singla Omađijaj me, a očekuje se da otkriju i nešto od materijala  s albuma u nastajanju.

Jinx


Nakon male dvorane Doma sportova Tuborg Eargazam će se multiplicirati po zagrebačkim klubovima. Legendarna Tvornica kulture svoja će vrata otvoriti za legende, a Tuborg Eargazam će do vrhunca dovesti Električni orgazam. Treba li uopće išta reći o njima, osim da smo već zaboravili kada su posljednji put svirali u Zagrebu i  da album To što vidiš to i jest potvrđuje vječitu mladost rock  ‘n rolla. Iskusnom Orgazmu  pridružit će se  i riječki pankeri Diskurz koji će  bijesom svoje glazbe  pojačati  Eargazam, a Kandžija će, u pratnji  svojih Golih žena, Tuborgovoj koncertnoj noći dati dodatnu energiju. Lokacije nastupa Diskurza i Kandžije organizator će definirati naknadno.
Događanje 06. svibnja tek je uvod u  grupni Eargazam jer Tuborg sa svojim  glazbenim užitkom nakon Zagreba kreće na turneju. Naime, u lipnju će uživati Rijeka, u kolovozu Split,  u listopadu Osijek, a u prosincu će se opet napaliti Zagreb.
Ulaznice za zagrebački Tuborg Eargazam u prodaji će biti od srijede, 30. ožujka. Za one koji ulaznicu kupe od 30.03. do 06.04. cijena će biti 70,00 kuna, a od 07.04. do 05.05. ulaznice će se prodavati po 80,00 kuna. Na dan događanja, 06.05, cijena ulaznice će biti 90,00 kuna.
Ulaznice se u Zagrebu mogu kupiti u  Dallas music shopu, Dancing Bearu, Rockmarku i  Dirty old shopu  te na svim  prodajnim mjestima Eventima i  na www.eventim.hr