Browse By

MTV Clubbing Zone festival: Legendarni DJ Tiesto rasplesao pet tisuća partijanera

Najtraženiji DJ današnjice Tiesto rasplesao pet tisuća gostiju novaljskog kluba Papaya. MTV Zone festival opravdava epitet najboljeg ljetnog festivala. Pet je tisuća gostiju kluba Papaya do ranih jutarnjih sati plesalo uz odličnu glazbu najtraženijeg DJ-a današnjice – Nizozemca Tiesta. Hrvatskoj je publici Tiesto pružio nezaboravan audio i vizualni užitak u četiri sata koliko je trajao njegov glazbeni set u srijedu 05. kolovoza. Odlična glazba i do sada neviđeni vizualni efekti u Papayu su privukli brojne goste iz Hrvatske i inozemstva. PHOTO!
MTV Clubbing Zone festival nastavljen je nastupom mladog Francuskog DJ-a Arnoa Costa koji je u klubu Papaya ujedno proslavio i svoj 23 rođendan, a 23 djevojke na bini Papaye pravile su mu društvo tijekom cijelog seta. Odlična atmosfera potrajala je opet do ranih jutarnjih sati, a svitanjem dana gostima Papaye pruža se nezaboravan pogled na izlazeće sunce i vizure otoka Paga te Jadranskog mora.
papaya
Na MTV Clubbing Zone festivalu zabavljaju se i brojne osobe iz javnog života Hrvatske. U glazbi Tiesta tako su uživali hrvatski top modeli Adrijana Dejanović i Helena Šopar, glumac Rene Bitorajac koji je plesao u društvu iluzionista Luke Vidovića, modni guru Neven Ciganović, Feminemka Nikol Bulat, pjevačica Narany, modna dizajnerica Nataša Kos i brojni drugi.

FOTO
Tiesto1 Neven Ciganovic,Ela Dvornik Luka Vidovic, Rene Bitorajac

Društvo hrvatskim celebovima u sklopu popularnog after beach partyija upotpunio je dolazak „kuma house glazbe“, David Moralesa koji se je u društvu svoga sina i menagera zabavljao u VIP dijelu kluba. David kaže da je osobno morao doći provjeriti plažu i klub o kojem svi pričaju- svoje oduševljenje nije skrivao.
Svjetska glazbena televizija MTV, koja je upravo prije nekoliko tjedana hrvatskim gledateljima predstavila novu koncepciju programa za regiju, svojim će glazbenim emisijama gledateljima diljem svijeta prikazati doživljaje s četverodnevnog paškog glazbenog festivala MTV Clubbing Zone, ali i ljepote otoka Paga i Dalmacije.
Nekoliko posljednjih godina klub Papaya gostima iz cijelog svijeta pruža mogućnost zabave uz najbolje svjetske DJ-e i glazbenike. No, ove godine po prvi puta igdje i ikad u svijetu u istom klubu u periodu od samo trideset dana gostuju deset vodećih DJ-a prema službenoj TOP DJ MAG listi. Kako bi se zadovoljili visoki produkcijski zahtjevi gostujućih glazbenika, klub Papaya ovog je ljeta opremljen vrhunskom audio i vizualnom opremom koja je posebno za tu priliku stigla iz nekoliko europskih zemalja.
Više informacija o samom Festivalu potražite na službenim klupskim stranicama www.papaya.com.hr.

2 thoughts on “MTV Clubbing Zone festival: Legendarni DJ Tiesto rasplesao pet tisuća partijanera”

Comments are closed.