Browse By

Hed Kandi u Aquariusu

Aktualnu godinu je Hed Kandi posvetio velikom povratku disca u klubove. U pratnji jednog od čelnih čovjeka Hed Kandi etikete, DJ-a Phil Favershama, koji miksa glazbu za brojna Hed Kendi izdanja, nastupit će i Pav Percussion na udaraljkama i to večeras, 10. kolovoza u Aquariusu na Zrću.
Pav Percussion je glazbena senzacija na udaraljkama. S bongosima, činelama, kongama ili timbalesima kojima majstorski vlada, vrhunski plesnjak je zagarantiran. Za ovog muzičkog genija kažu da od lošeg DJ-a napravi dobrog, a od onog dobrog – fantastičnog.
Phil Faversham je svirao je po cijelom svijetu, od Ibize do Los Angelesa, a vodio je i dance etiketu FFRR zajedno sa njezinim osnivačem Pete Tongom. Nakon što je četiri godine proveo radeći za producentsku kuću Warner Bros, Faversham je 2005. prešao u Hed Kandi gdje praktički vodi label, selektira glazbu i kompilira Hed Kandi albume, ali nije zapostavio ni svirke uživo na eventima diljem svijeta, koje organizira ova etiketa.

Hed Kandi

Nakon Londona, New Yorka, Pariza i Ibize jedna od najpoznatijih izdavačkih kuća na svijetu Hed Kandi, svog je domaćina ovo ljeto pronašla u ljetnoj rezidenciji kluba Aquariusa na Zrću. Poznati po najglamuroznijim party doživljajima na jet-set destinacijama diljem svijeta, Hed Kandi će sa svojim vrhunskim glazbenicima ovo ljeto u Aquariusu prirediti pet partyja. Samo prošle godine Hed Kandi rezidenti, među kojima su DJ-evi, saksofonisti, bubnjari te školovani vokalisti, posjetili su preko 1000 evenata u više od 50 zemalja. Tako će se i Aquarius ovo ljeto naći na prestižnoj karti Hed Kendijevih evenata.
Inače, aktualna 2009.godina za najpoznatiju etiketu Hed Kendi je u znaku novog doba disco glazbe, zbog čega je i najnoviji album ove, nazvan Nu Disco (novi disco). Glazba inspirana kasnim 70-ima i ranim 80-ima slavi veliki povratak u klubove u obliku novog, neonskog disca, odnosno disca 21. stoljeća.

Ususret novoj sezoni Hed Kandi je proglasio i novu ljetnu himnu Ibize, najluđe party destinacije, gdje i Hed Kendi zabave organizira posljednjih šest godina, pod imenom „Disco Balearica“, pa će se dio ove svjetske disco evolucije ovo ljeto moći doživjeti i na našoj, jadranskoj obali.