Browse By

MOJA EKIPA NA EXITU: Prva prodajna akcija za studente u regiji


Koliko puta ste se našli u situaciji da netko od vaših prijatelja nije u mogućnosti ići s vama na koncert koji ste čekali mjesecima, bilo zato što nema novaca ili ga je teško nagovoriti? Zvuči poznato? Koliko odlazaka na Exit vam je dovedeno u pitanje ili se nije realiziralo zbog ovakvog scenarija?
Ove godine odlučili smo tome stati na kraj i pokrenuti akciju pod nazivom “Moja ekipa na Exitu” u kojoj ćemo svim studentima u regiji ponuditi posebnu akciju koja će pokrenuti njih i njihovu ekipu, a napravit ćemo to na najjednostavniji mogući način – motivirajući ih i besplatnim ulaznicama i majicama.
Počevši od 18. travnja pa sve do 15. svibnja ili isteka zaliha u sklopu akcije “Moja ekipa na Exitu” najveći festival jugoistočne Europe stimulirat će grupnu kupovinu po sljedećem ključu:
• Na 4,  5,  6 ili 7 kupljenih festivalskih ulaznica dobiva se 1 festivalska ulaznica gratis
• Na 8, 9 ili više kupljenih festivalskih ulaznica dobivaju se 2 festivalske ulaznice gratis i majice za sve kupce
Prilikom kupovine svi kupci će morati dokazati status studenta predajom fotokopije indexa ili x-ice.
Studentska akcija “Moja ekipa na Exitu” započet će 18. travnja i trajati do 15. svibnja ili isteka zaliha.
U Hrvatskoj će se akcija provoditi u Dallas Music Shopovima Zagreb, Rijeka i Split te ShoeBeDo shopu u Osijeku (Portanova).
Cijena festivalske ulaznice za Exit iznosi 550 kn.
Najbolja festivalska atmosfera, najveća imena svjetske i regionalne scene, najžešći koncerti i najduži partyji, magična Petrovaradinska tvrđava u toplim srpanjskim noćima i melting pot publike iz cijelog svijeta, sve ono što ljude privlači Exitu i ponovo ih vraća sada je dostupno za svačiju ekipu.
Exit 2011. održat će se od 7. do 10. srpnja, a pohodit će ga Arcade Fire, Portishead, Jamiroquai, Pulp, Grinderman, M.I.A., Underworld, Bad Religion, House Of Pain, Magnetic Man, Deadmau5, Beirut, Hadouken!, Tiga, Digitalism, Fedde Le Grand, James Zabiela, Gramophonedzie, Petrol, Partibrejkers i mnogi drugi.
Više informacija na:
www.exitfest.org
http://bit.ly/ExitHrvatska
www.facebook.com/exithr