Browse By

Blacksoul u osječkom klubu Bastion

U petak, 29. travnja u osječkom klubu Bastion imate ćete priliku poslušati DJ-a i producenta Blacksoula, najvećeg izvoznika house glazbe u Hrvata te prvog Hrvata koji je nastupao na Miami Winter Music Conference-u. Blacksoul broji nastupe u svim važnijim hrvatskim klubovima te redovito nastupa diljem Europe i Amerike.

Nakon što davne 2001. godine svojim prvim izdanjem privlači pozornost legendarnog Laurenta Garniera, Blacksoul kroz godine izdaje više od 100 house singlova i prerada za izdavačke kuće poput Strictly Rhtyhm, Virgin/Positiva, Purple Music, Milk & Sugar, CR2 Records i naravno za vlastitu Blacksoul Music etiketu, koju je osnovao 2006. godine. Dijelio je studio s velikanima poput dobitnika Grammy nagrade Maurice Joshuom, srpskim kolegom Gramophonedzie, izvanrednim britancem koji se krije iza naziva Funkagenda, mađarskim dvojcem Belocca & Soneec, pionirom house glazbe Todd Terryem i mnogim drugim cijenjenim imenima elektronike. Blacksoulov novi singl ‘Only One’, koji je produciran s mađarskim dvojcem Jozsef Keller & Pete-r i legendarnom američkom vokalisticom Kim English izdan je za eminentu izdavačku kuću Strictly Rhtyhm te trenutačno hara house top ljestvicama na webu.
Podršku glavnom gostu pružiti će domaći kolektiv – Houseshakers, Ivica Rosso i Mr: Flame. Cijena ulaznice iznosi 30kn, a prvih 50 posjetitelja biti će nagrađeni promotivnim miksom koji je za Vas priredio upravo Blacksoul. Početak partya je u 22 sata.
Nagradna igra:
Brija Dot Com dijeli 2×1 ulaznicu za nastup Blacksoula u klubu Bastion. Pošalji mail naslova ‘Blacksoul’ s podacima na info@brija.com i osvoji ulaznicu!
Intervju:
Podsjetimo se, Brija Dot Com odradila je prošle godine ekskluzivan intervju s Blacksoulom te svi oni koje je intervju zaobišao ga mogu pročitati ovdje.
Info:
Facebook event
Facebook page