Browse By

Dubioza, Elemental i RHS: Vatrena atmosfera u Koprivnici

elemental
Kao što se i očekivalo, subotnji koncert u Domu mladih, ispunio je očekivanja svih prisutnih. Oni koji su uspjeli doći do ulaznice za nastup ova odlična tri benda, a takvih je bilo gotovo tisuću u prepunoj dvorani, odlično su se zabavili. Koprivnički RHS Coolektiv, Elemental i Dubioza Kolektiv su koncertom, koji je trajao četiri sata, dobro rasplesali i prodrmali Koprivničance, ali i goste iz čitave Hrvatske.
Prvi je na stage izašao domaći RHS Coolektiv, ovaj put pojačan pratnjom četveročlanog benda te enskim vokalom, Sanelom Stupar. Pjesme domaćeg hip-hop sastava, koji imaju sve više oboavatelja, svima su već dobro poznate te su oni posluili kao odličan warm up za nastupe koji su slijedili.

Zagrebački Elemental, poznat po svojim britkim tekstovima u kojima nikoga ne štede, podigao je atmosferu u dvorani te su pjesmama kao na primjer: „Tako lijepa“, „Romantika“, „Zašto te imam“, oduševili sve prisutne.
Nakon njih, već potpuno “nabrijana” publika, velikim je pljeskom dočekala dečke iz benda Dubioza Kolektiv (kojima je ovaj nastup bio prvi ovogodišnji u Hrvatskoj). Momcima je ovo bio 13. koncert u 15 dana te posljednji na ovoj turneji, ali svojim nastupom ispunili su sva očekivanja, a uz dobro poznate hitove „Firma ilegal“, „Kokuz“, „Walter“ te „Blam“ koji su izveli nakon što ih je oduševljena publika pozvala na bis, predstavili su i par pjesama sa svojeg novog albuma koji će tek dočekati „svjetlo dana“.
Moramo napomenuti kako je ovaj spektakl u organizaciji Partyloopa, upotpunio i sjajan vizualni show te dosad neviđena osam metara široka projekcija. Subotnji koncert u Domu mladih pokazao je kako su ovakva događanja poeljna i potrebna Koprivnici, a dečki iz Partyloopa dokazali su kako osim techno partya znaju odlično organizirati i koncerte ovakve vrste glazbe. Partyloop poziva sve eljne odličnih evenata i na sada već nadaleko poznat, Partyloop Open Air na jezeru Šoderici kraj Koprivnice 25. lipnja.