Browse By

Minus Records večer s Hobom u Sirupu

Nietwork organizacija započinje mini turneju glazbenika s kultne etikete Minus s mladim kanadskim pulenom, Joelom Boychukum, koji nastupa pod pseudonimom Hobo.
Joel Boychuk kao Hobo dolazi iz Kanade predstavljajući globalno poznat Minus zvuk sa albumom “Iron Triangle” kada će po prvi puta gostovati u Hrvatskoj, kako bi započeo serijal nietwork_ evenata. On je nekadašnji član dvojca Tractile, nakon čega je sam nastavio producirati i nastupati kao Hobo iza kojeg stoje samostalna izdanja minimalnih elektronskih zvukova u kojima se drži pravila da ni jedna stvar ne bude slična prijašnjoj, istraživajući sve što mu u tom trenu padne pod uho kao kvalitetan izvor svojih uradaka.

On sam nije samo producent, bavi se animacijama u 3D, pomaže cijeloj Minus postavi sa tehničkim detaljima oko glazbe i slike; kao potpuni član obitelji Minus unatrag 10g gdje se nalazi na jako dobroj poziciji da napravi još više u svojoj karijeri.
Nikada ne misli ostati na jednom mjestu, pa tako i glazbenom, nego voli istraživati kao pravi nomad, što Hobo i izvorno jest; putnik, lutalica, istraživač…stalno u pokretu, stalno u radu jer to im je misija i put. Može se reći da je svjestan ove činjenice svaki put kad zakorači u svoj studio, jer je glazbeno govoreći, nikad ne gazi dva puta. Jer ako stojiš na mjestu, vrlo su veliki izgledi da ćeš ostati ostavljen. Iza.. To ga motivira da ide dalje, da radi sve što voli i na taj način ostavlja trag na digitalnom ili plastičnom, vinilnom obliku koji još uvijek nalazi mjesto od labela do konzumenata, dj_a, potrošača uglavnom…
Budite dio Minus večeri sa izrazito specifičnim zvukom i željom za još, jer nietWork_ radi na tome da pruži zvuk bližim našim srcima..toliko blizu da ga možete čak i vidjeti u živo sa druge strane pulta.. Zagreb, Sirup klub 24.02.2012., od 23h do 06h, za 50kn/60kn.