Browse By

Monkey Bizniss u Shamballi

Shamballa Club Zagreb s ponosom Vam prestavlja veliki Hip-Hop Jam pod nazivom MONKEY BIZNISS. Sve najbolje što postoji od Hip-Hopa i R’n’B-a, od najstarijih OLD SCHOOL klasika, do najvećih MTV hitova današnjice, imat ćete prilike ćuti te večeri.
Zabavljat će Vas 2 sjajna Hip-Hop DJ-a: DJ ZUB i poseban gost večeri, DJ OLI DOBOLLI, dobitnik nacionalne glazbene nagrade “Zlatna Koogla” za najboljeg DJ-a 2005. i 2006. godine. Kao izvanredni predavač sudjeluvao je i na hrvatskoj Tuborg Music DJ akademiji. Na hrvatskoj je DJ sceni od kraja 90-ih, jedan je od pionira popularnog RNB Confusion branda, a i hrvatske Hip-Hop glazbe općenito.

Nastupao je u gotovo svim poznatijim klubovima u Hrvatskoj i široj okolici, a kao službeni preteči DJ Ede Maajke obišao je gotovo cijelu Europu. Dakle, uz kvalitetnu Hip-Hop glazbu, očekuju Vas sexy R&B zvukovi.
Subota 25.02.2012.
Shamballa Club Zagreb
MONKEY BIZNISS // Hip-Hop & R’n’B Jam
DJs: OLI DOBOLLI & DJ ZUB
Cijena ulaznice 20kn / FREE ULAZ PREKO POPISA I POZIVNICA!
Uživajte uz sexy R&B ritmove, najveće Hip-Hop klasike, vizualne čarolije top light sustava i iskoristite Red Bull Power Hour, te uživajte na punom i rasplesanom podiju do ranih jutarnjih sati.