Browse By

Marco Bailey oduševljen publikom u Sarajevu

Još jedan u nizu partya u produkciji Dom mladih / Centar Skenderija Sarajevo, uspješno je održan u subotu, 18.4.2009. godine. O tome govori podatak da je party posjetilo više od tisuću ljudi, a i zvijezda večeri Marco Bailey bio je izuzetno zadovoljan publikom, prostorom i organizacijom cijelog eventa.
Kako su posjetioci naših partya navikli, svirka je počela u 22:00h. Prvi je nastupao El Manjo (Best Electronic Music), koij je svirao do 01:00h. Već punu arenu Doma mladih u 01:00h nastavio je zagrijavati dobro poznati resident dj Doma Mladih, dj Focho, koji je zvijezdi večeri mix pult prepustio u dva sata iza ponoći.
Uslijedio je dvosatni set minimal, progressive i techno zvuka, koji je naišao na izuzetno pozitivne reakcije sarajevske publike. Sam Marco je poslije seta rekao da je pozitivno iznenađen kompletnim eventom, od organizacije i samog prostora Doma mladih koji se mnogo razlikuje od onoga što je vidio i doživio kada je gostovao tu prije 6 godina, preko posjetioca koji su dali završni pečat cjelokupnom eventu. Dom mladih su zadnji posjetioci, koji su uživali u pystrance zvukovima dj Wedrana, napustili iza šest sati ujutro.
Organizatorima je ovaj uspješno održan event samo još jedna od dodatnih stimulacija da nastave sa ovakvim i sličnim partijima. Naredni event u produkciji Doma mladih / Centar Skenderija Sarajevo održat će se 29. svibnja ove godine, kada će publika imati priliku uživati u muzici dj Tarkana.