Browse By

Treća godišnjica Freestyle Radio Showa

Nakon više od tri godine emitiranja na Radiju Trsat, kultna hip-hop emisija “Freestyle Radio Show” i ove će godine proslaviti svoj rođendan. Treća godišnjica Freestyle Radio Showa, 25.travnja u riječkom klubu Palach ugostit će 15 izvođača i 4 DJ-a. Freestyle Radio Show ekpa iza sebe ima već uspješne dvije godišnjice, spektakularne koncerte Connecta i Elementala, te mnogo dobrih partya, stoga je zabava i ove godine zajamčena.
25.04. 2009., klub Palach, 21:00, datum, mjesto i vrijeme kada ćemo se svi zajedno podružiti, zabaviti, rasplesati, iskakati, oznojiti… Neki od nas će naći nove ljubavi, neki se prisjetiti starih, neki će slijedećeg dana uvjeravati sebe kako više nikad u životu neće popiti kap alkohola, a neki će možda naći nove smjernice i životne prioritete, jedno je sigurno nitko neće ostati ravnodušan.
I ove godine Freestyle Radio Show ekipa dat će šansu i mladim nadama,pa će se za mikrofonom, osim velikana hrvatske rap scene Targeta, naći i Pis, Tojo, HCR,Master, Miroy, Gane RImatore, Dejo, Badman Primorski, Jason & Denno, 7Repoman & Vaso. Osim njih, treću godišnjicu Freestyle Radio Showa pohodit će i Muhamed, straight from ZG, a za Skhandal ćemo zadužiti, koga drugoga nego Khana.
Domaćini i glazbeni selektori partya bit će voditelji emisije Freestyle Radio Show :Shine & Suicide,a svoje vještine za gramofonom pokazat će i DJ Ramo i Šah Mat.
Treba li nešto više ? Da, trebate nam vi, vaši glasovi, vaše noge i vaše ruke, stoga budite u Palachu. 25.04.2009. u 21 sat….nezaobilazno mjesto za izlazak ovog vikenda!
Freestyle Radio Show je emisija koja se bavi hip hopom, kako glazbom tako i kulturom. S godinama, možemo reći da je poprimila i oblik edukativnog, a definitivno i zabavnog karaktera te se pretvorila u pravi show iskusnog trojca(a od ove godine dvojca), koji s jednakim vještinama bira glazbu,podučava mlađe generacije o temeljima hip hopa, te se bavi raznim životnim i živopisnim temama. Da je tomu tako možete provjeriti svake srijede iza 22h na Radiju Trsat, 87.6MHz ili preko live streaminga na www.radiotrsat.hr, a više o svemu možete saznati na www.freestyleradioshow.com. (Rijekadanas.com)