Browse By

SeeME AWARDS 2009: Papaya nominirana za najbolji klub jugoistočne Europe

Četvrto izdanje SEEME festivala u Sofiji donosi moćan line-up, nevjerojatne klupske večeri, prestižne dodjele nagrada, konferencije za glazbenike, managere i diskografske kuće. SEEME Awards i festival za jugoistočnu europu vrijedi kao najveći elektronski događaj ovakvog tipa, a u sklopu partyija i evenata koji se održavaju u Sofiji do sada su nastupala mnoga eminentna imena poput: Barbara Tucker, Jeff Mills, Hector Romero, StoneBridge i mnogi drugi.
Kroz četiri godine, SEEME AWARDS dobio je na značaju kako kod struke tako i publike, a kroz različite kategorije možete glasati za svoj omiljeni event, glazbenu radio emisiju/stanicu, glazbeni magazin ili TV te ostale nominacije.
U kategoriji „Best SEE Club“ nominirana je Papaya, klub koji se u samo par godina putem svojih glazbenih festivala (Papaya Day & Night i Tuborg Green Beat), izuzetno kvalitetnih gostovanja svjetski poznatih izvođača uspio nametnuti kao predvodnica nove najpoželjnije destinacije za mlade u europi. Klub Papaya svoju nominaciju zavrijedio je bogatim „line up-om“ za 2009 godinu, interijerom koji se u potpunosti uklapa uz more i plažu te doprinosom „dance glazbi“ izdavanjem glazbene kompilacije Papaya Day & Night.
U sezoni 2009 u klubu Papaya plesat ćemo sa velikanima „dance“ scene:
PAPAYA DAY & NIGHT FESTIVAL:
15/07. Paul Van Dyk
16/07. Groove Armada
17/07. Sharam – Deep Dish
18/07. Freemasons (after beach party) / PlayOne feat. Barbara Tucker (night)
30/07. ARMIN VAN BUUREN (No.1 WORLD DJ)
07/08. Chris Lake
08/08 Deep Flight Ibiza – Paul Lomax feat. Narany
TUBORG GREEN BEAT FESTIVAL:
12/08 SWEDISH HOUSE MAFIA (AXWELL, INGROSSO, ANGELLO)
13/08 ERIC PRYDZ
14/08 TOOLROOM KNIGHTS (M.KNIGHT, DIRTY SOUTH)
15/08 PETE TONG
U nominaciji za „Best See Club“ svojim glasom podržite klub Papaya:
http://www.seeme-sofia.com/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Vote09