Browse By

MANSION: DJ Frankie Headfors razbudili klupsku scenu


Hrvatski DJ projekt Frankie Headfors sinoć su nastupili u prepunom zagrebačkom klubu Mansion. Posjetitelji su oduševljeni novom mjesečnom rezidencijom jarunskog kluba.
Hrvatska DJ atrakcija Frankie Headfors nova je mjesečna rezidencija zagrebačkog Mansiona. Stotine gostiju sinoć su s nestrpljenjem očekivali nastup hrvatskog DJ dvojca Frankie Headfors. Odličnom glazbom opravdali su epitet nove DJ atrakcije koja nakon Hrvatske, svoj glazbeni put nastavlja i diljem regije. Uz brojna inozemna glazbena gostovanja Mansion je dom i brojnih hrvatskih DJ-a koji se posljednjih godina sve više ističu i na inozemnoj DJ sceni, te Hrvatsku stavljaju uz bok vodećim europskim glazbenim scenama.
Dvojica prijatelja Ivan Juratovac (Jurki) i Viktor Šimunić godinama su prepoznati kao DJ-i u hrvatskim glazbenim krugovima. Odluka da pod zajedničkim imenom Frankie Headfors udruže snage i krenu u zajedničko osvajanje DJ svijeta donijela im je nevjerojatan uspjeh kod publike koja je prepoznala dinamiku, atraktivnost i posebnu energiju DJ dvojca, tako da su ovog ljeta bili jedan od traženijih gostovanja, a pod novim su imenom sa stalnom rezidencijom u novaljskoj Papayi tjednima oduševljavali goste iz cijelog svijeta.
Veliko inozemno gostovanje kao najava jesensko zimske sezone Mansiona najavljeno je za petak 21. rujna kada u klubu gostuje jedna od trenutno natraženijih svjetskih DJ poslastica – australske sestre NERVO.
Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr .