Browse By

Australske superstar DJ-ice sestre Nervo u Zagrebu


Sestre Mim i Liv Nervo otvorile su turneju Briteny Spears i Nicki Minaj. Autorice su borjnih pjesama Kylie Minogue, The Pussycat Dolls, Davida Guette, a u petak 21. rujna gostuju u zagrebačkom Mansionu.
Multitalentirane, prelijepe australske DJ-ice Mim i Liv Nervo u petak 21. rujna gostuju u zagrebačkom klubu Mansion. U kratkom vremenu sestre Nervo postigle su svjetsku slavu, a u Zagreb dolaze po prvi puta. Mansion nakon ljetnih vrućina, ovim atraktivnim gostovanjem najavljuje bogatu klupsku jesen i zimu začinjenu brojnim novitetima.
Sestre Nervo na DJ scenu stupaju 2011. godine i od tada se vrtoglavo penju prema TOP DJ-ima svijeta. Ameriku su oduševile otvarajući turneju Britney Spears i Nicki Minaj Femme Fatale. Posljednje dvije godine iz dana u dan nastupaju u vodećim klupskim i festivalskim destinacijama uključujući Electric Daisy, Lollapalooza, Toomorowland, Ultra i Winter Music Conference. Posljednjih su tjedana na Ibizi gdje sviraju uz bok britanskoj legendi Pete Tongu, a imaju i vlastitu rezidenciju u čuvenoj Ushuai.
Talent sestara Nervo uljučuje i tekstove za brojne hitove Kylie Minogue, The Pussycat Dolls, Jennifer Hudson i Nicole Scherzinger. Kao tekstopisci veliki uspjeh postižu sudjelujući u stvaranju svjetskog megahita Davida Guette feat. Kelly Rowland When Love Takes Over. Uz stvaranje i reproduciranje glazbe sestre Nervo zamjećene su i kao radio i TV voditeljice.
Poput pravog prijatelja, Mansion Vas s povratkom s ljetnih avantura očekuje raširenih ruku, a uz brojne novitete donosi i zanimljiva gostovanja svjetkih DJ-a kroz jesen i zimu 2012./13. Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr .
Ulaznice za nastup sestara Nervo mogu se u prvom kontigentu osigurati po 40 kuna u sustavu Eventima (www.eventim.hr).