Browse By

Maksim Mrvica stiže napokon u Istru


Jedan od najvećih i najpopularnijih pijanista svijeta stiže napokon i u Istru, u sklopu svoje hrvatske turneje na kojoj uz svoj klasični program izvodi i elektro crossover repertoar.
Na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu, na prekrasnom Crvenom otoku kraj Rovinja, očekuje nas koncert za pamćenje. Od organizatora turneje, Agencije Vozila iz Labina saznajemo da će se po prvi puta bina smjestiti iznad mora, a da će gledalište biti postavljeno uokolo male lagune, poput amfiteatra.
Jedan od najintrigantnijih koncerata ove godine u Istri pažnju će plijeniti i načinom na koji će Maksim izvesti svoj crossover repertoar, po kojem je i stekao svjetsku slavu i zbog kojeg ga svakim danom prati sve više i više poklonika.
Uz  najljepši zalazak sunca, uz pogled na Maksimove virtuozne prste i mriješkanje valova na toploj rovinjskoj noći, više i ne traba tražiti razloga za poseban, čaroban izlazak ovog utorka.
Već će Vam kratki dolazak brodicom na Otok biti otkriće, a onda će koncert kojeg Istra sa nestrpljenjem isčekuje opravdati sva vaša isčekivanja. Zbog dolaska brodicom na Otok, molimo sve da već od 19.00 sati budu na rovinjskoj rivi.
Cijene karata za ovaj jedinstveni glazbeni događaj su po 190/260/290/330 i 350 kn.
Preprodajna mjesta:
www.ticketpro.hr – Objekti Maistre, Music shop Link Rovinj, Centar CD shop Pula, Frizerski salon As Pazin, Foto Festival Buzet, Dallas Music shop Rijeka, Caffe bar Valentino i Agencija Vozila u Labinu.
Informacije i rezervacije na 052 853 333.