Browse By

Klupska elita u Byblosu

Kada je riječ o kvalitetnoj glazbi, dobroj organizaciji i još boljim klubovima, s ponosom možemo istaknuti klub Byblos u Poreču. Već četvrtu sezonu ovaj mega-popularni klub ne posustaje u svom cilju – pružanju najbolje moguće zabave svojim gostima, uz atraktivan i jedinstven program. Ove sezone u Byblosu do sada su nastupili Freemasons, Eric Prydz, Tony Cetinski, Umek, Mauro Picotto, Marco Bailey, Roger Sanchez, D and G i mnogi drugi, a do službenog zatvaranja sezone 21. kolovoza, Byblos nudi pregršt primamljivih događanja. U daljnjem tekstu možete pronaći nekoliko najzanimljivijih večeri u srpnju, koje zaista ne želite propustiti. Također, među zanimljivim redovima možete pronaći i detalje o novoj nagradnoj igri.
Srijeda, 21. srpnja – 23.00h
UMEK, GREGOR TRESHER, ANDREW TECHNIQUE, F. SONIK

Umek je svoje vještine u Byblosu prezentirao već prošle godine, ali samo kao gost kluba. Od 2010. godine Umek dobiva rezidenciju srijedom, gdje prezentira svoj label 16:05 Music Therapy. U srijedu, 21. srpnja, Umek u Byblos dovodi njemačku techno atrakciju koja se krije iza imena Gregor Tresher. Uz glavnog gosta i domaćina, nastupaju još Andrew Technique i F. Sonik.
Petak, 23. srpnja – 23.00h
ERICK MORILLO, D and G


Erick Morillo je stari prijatelj programa ‘House Music, Your Music’ te je bilo za očekivati da ćemo i ovog ljeta plesati uz uvijek raspoloženog Ericka. Podršku će kao i uvijek pružiti rezident – D and G. Klub Byblos i Brija Dot Com nagrađuje dva vjerna posjetitelja BDC portala: pošaljite mail s naslovom ‘Morillo’ i svojim podacima na sms@brija.com i osvojite ulaznicu za nastup Erick Morilla u Byblosu.
Srijeda, 28.07.2010. – 23.00h
UMEK, CHRISTIAN SMITH, TOMY DECLERQUE

Umek i Christian Smith povezali su se kroz studijsku suradnju, odnosno preko međusobnih prerada vlastitih izdanja. Najbolji način za održavanje prijateljstva svakako je zajednički nastup, koji će na zadovoljstvo ljubitelja techno zvuka biti održan posljednje srijede u mjesecu – 28. srpnja. Podršku Umeku i njegovom gostu pružiti će slovenski kolega Tomy Declerque.
Petak, 30. srpnja – 22.00h
DAVID GUETTA,  D and G


Trenutno najzaposleniji house DJ/producent na svijetu, David Guetta, opet posjećuje Lijepu našu. Nakon rasprodane Arene, vrijeme je za nastup na Jadranu, koji će se održati u petak, 30. srpnja s početkom u 22:00h. Cijena ulaznice za David Guettu iznositi će nešto više negoli inače, te neće biti pretprodaje karata. Ulaznice po cijeni od 200kn moći će se kupiti isključivo na ulazu u klub. Ulaznice za ostale evente su dostupne preko interneta na www.eventim.hr.
Linkovi:
http://www.byblos.hr
http://www.housemusicyourmusic.com
http://www.facebook.com/dandgmusic