Browse By

Lagwagon i Enter Shikari dolaze na Rokaj Fest


Nakon potvrda TBF-a, Slayera, Mastodona i Gojire Rokaj Fest je dodao dva eksplozivna nova imena na ovogodišnji line up! Skate punk legende LAGWAGON i fantastični nu hard core/electro kvartet ENTER SHIKARI po prvi put će u Hrvatskoj nastupiti upravo na Rokaj Festu!
Iako je nekakvo nepisano pravilo da festivali prvi val najjeftinijih ulaznica prodaju bez previše objavljenih imena, Rokaj Fest potpuno okreće ploču i ide fanovima na ruku objavljujući nove izvođače dok još traje promotivna ponuda.
LAGWAGON – Kultne figure kalifornijske punk scene 90-tih, svoj premijerni nastup u Hrvatskoj imati će upravo na ovogodišnjem Rokaj festu. Band s desetak izdanja u svojoj karijeri, koji je sredinom 90-tih rastao s tada izrazito popularnom scenom predvođenom s The Offspring, Green Dayem, Rancidom i mnogim drugima, nikada nije potpisao za major label, a tijekom karijere više su se puta razilazili ili uzimali duže pauze. Godinu 2012. Lagwagon planiraju provesti svirajući nekoliko turneja koje uključuju američku i europsku, a upravo na ovoj drugoj dolaze i u Zagreb na Rokaj fest! Sjajna vijest za veliku domaću bazu fanova kalifornijskog melodičnog punka!
ENTER SHIKARI – Fantastični Britanci koji u svojoj glazbi kombiniraju post hard core i alternativni metal s elektronicom, dubstepom i drum’n’basom, dolaze na Rokaj Fest 2012. odsvirati svoj premijerni nastup na ovim prostorima! Band čiji je posljednji album “A Flash Flood Of Colour” nakon izlaska 16. siječnja gotovo cijeli tjedan sjedio na vrhu liste najprodavanijih albuma u Britaniji (ostavljajući iza sebe izvođače poput Adele i Coldplay), slovi za jedan od najboljih i najubitačnijih live bandova na sceni trenutno, a do sada su se u karijeri okitili između ostalih i s nekoliko NME, Kerrang I RockSound nagrada.
ULAZNICE
Prodaja ulaznica za Rokaj Fest započela je u petak, 27. Siječnja kadasu u prodaju puštene festivalske ulaznice po cijeni od svega 170 kn.
Time Rokaj i dalje drži tradiciju najpristupačnijeg festivala u regiji, a fanovi će promotivne dvodnevne festivalske ulaznice od 170 kn moći kupiti od petka 27.01. do četvrtka 9. veljače.
Od petka 10. veljače zaključno s četvrtkom 23. veljače dvodnevna ulaznica iznositi će 190 kn, a od 24.02. počinje razdoblje s cijenom od 230 kn za dva dana festivala.
Prvi limitirani paket jednodnevnih ulaznica u prodaji će se naći krajem veljače.
PRODAJNA MJESTA
ZAGREB:
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Dallas Music Shop, Teslina 16
Dirty old shop, Tratinska 22
Tvornica Kulture, Šubićeva 2
RIJEKA, SPLIT I ZADAR:
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
Dallas Music Shop Split, Narodni trg 14
Dallas Music Shop Zadar, Široka ulica 2
Te sva Eventimova prodajna mjesta diljem Hrvatske i inozemstva, kao i www.eventim.hr.
INFO:
www.rokajfest.com
www.facebook.com/rokajfest
www.twitter.com/rokajfest