Browse By

DirtyBeatz predstavljaju: Billain u Lemonu!


Nastavljajući u neurofunk stilu, Dirty Beatz priprema još jednu drum n bass poslasticu. Iz susjedne BiH u goste nam stiže sve popularniji Adis Kutkut aka BILLAIN. Njegov rad svakim danom sve više podržava ne samo domaća nego i svjetska drum’n’bass scena.
Knowledge Magazin ga smjestio na ljestvicu top 10 producenata na koje trebaba obratiti pažnju u 2012. godini. Njegova produkcija postala je sastavni dio setova poznatih imena poput: Tech Itch, Audio, Cause4Concern, Jonh B, Concord Down, Teebee, Phace, Misanthrop i mnogih drugih. Njegovo ime sve je više traženo na sceni što ne čudi s obzirom na sve veći broj njegovih uradaka izdanih od strane velikih diskografskih kuća. Billain iza sebe ima nastupe na velikim glazbenim eventima: MTV, Red Bull, Exit Festival, LED festival, Burning the Beach i svoj prvi natup u Velikoj Britaniji u Brightonu u organizaciji Rise Audia. Billain potpisuje i beat za pjesmu „Panika“ Edo Majke, a suradnju nastavlja i za Edin novi album. Surađuje sa umjetnicima kao što su Rawtekk, InsideInfo, Codex…
Počevši od techna u samim počecima svoje karijere, Billain je danas u potpunosti odan drum’n’bassu, ali i hip hopu zvuku.  Stoga nadamo se da ste spremni za ovo! Melodičan žešći zvuk koji podsjeća na borbu za život između robota, sve dok samo jedan ne ostane stajati na nogama.
Ovo svakako ne propustite.
DirtyBeatz w. BILLAIN @ Lemon Club, 17.02.2012.
Vidimo se u Lemon Club-u  17.02.2012.!
Start od 23 h
Ulaznice na vratima kluba 30 kn
Više info na:
http://www.facebook.com/billain

http://www.kontra.ba/
http://www.dirtybeatzcrew.com