Browse By

Labinmusic festival 2010.


Labinmusic festival ulazi u svoju drugu godinu. Nakon prve uspješnice, od ove godine festival traje tjedan dana i to od 11. lipnja do 19. lipnja. Festival započinje 11. lipnja besplatnim koncertom na novoj atraktivnoj lokaciji amfiteatra u gornjem Labinu. Na toj će se večeri predstaviti mladi pop-rock glazbenici iz Istre. Program će započeti u 21.00 h i trajati će do 24.00 h. Pokrovitelj koncerta je Grad Labin.
U utorak 15. lipnja starta glazbena radionica na kojoj će se obrađivati teme iz glazbene produkcije. Radionica će trajati tri dana, a u sklopu nje zainteresirani će moći naučiti proces od snimanja glazbe, načina obrade, pa do izdavanja vlastitog proizvoda na nekom od medija. Kotizacija za radionicu je 150 kn, a u cijenu je uključena tri dana teorijske i praktične nastave i majica Labinmusic festivala.
Glavni događaj festivala je veliki koncert u subotu 19. lipnja na prekrasnoj lokaciji u starom gradu Labinu sa pogledom na more. Ove godine nastupaju najrenomiranija imena hrvatske pop rock scene: Rundek Cargo Trio, Pips Chips & Videoclips , Urban & 4 i TBF.

Damir Urban: Na ovom festivalu imamo četiri odlična benda

Drago nam je da su nas organizatori pozvali na ovaj Festival. Često nam se inače događa da mi budemo headlineri, a ostali bendovi nešto manje poznati, pa se čovjek opusti, htio, nehtio. Na ovom festivalu to nije slučaj. Imamo četiri odlična benda, glazbenika i biti će to prava sportska utakmnica, na kojoj će svatko željeti biti bolji od drugog. Time će naravno profitirati publika.

Ova vrhunska glazbena postava biti će upotpunjena sa bendovima The Crossroads i Rockline koji će nastupiti kao predgrupe. Da je riječ o pravom glazbenom maratonu, potvrđuje činjenica da koncert traje od 20.00 sati nastupom  i traje do 04.00 h.
Već po prvim najavama, Labin će 19. lipnja postati prava glazbena meka na Jadranu, jer svoj dolazak najavljuju fanovi iz svih karajeva Hrvatske. Tome svakako pridonosi i popularne cijene ulaznica za ova četri vrhunska benda.
Antirecesijska cijena u pretprodaji je od 99,99 kn, a svi će na ulazu moći pronaći štand sa  poklonima iznenađenja po cijeni od 1 lipe. Ulaznice za FAN PIT, prostor tik uz binu su po cijenama od 120,00 kn.
Količine ulaznica u pretprodaji su ograničene. Cijene karata na dan koncerta uvećavaju se za 20,00 kn po sektoru.
Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Tiketproa ili na www.tiketpro.hr.
(Dallas Music Shop Rijeka, Centar Cd Shop Pula, Link Rovinj, poslovnice Kompasa i mnogi drugi).
Vrhunska produkcija, odlični bendovi i atraktivna lokacija, garancija su da će Labinmusic festival postati nezaobilazno ishodište za ulazak u ljetnu koncertnu sezonu na poluotoku, pa i šire.