Browse By

Ivan Mastermix otvara sezonu u splitskom beach baru Stella Mares


Splitski lounge & beach bar Stella Mares, bivše legendarno mjesto gdje se godinama kreirala splitska i dalmatinska elektronska scena, sada u novom ruhu vraća DJ program u ove krajeve. Na prelijepoj plaži u uvali Trstenik ovog ljeta menadžment priprema atraktivni program uz modernu plesnu glazbu tijekom popodnevnih sati kada su zakazani after beach partiji.
Otvorenje programa uz moderne house zvukove zakazano je u petak, 18. lipnja od 16h kada u goste dolazi „Godfather house glazbe u Hrvatskoj“ – DJ Ivan Mastermix. Pri tome ćemo naglasiti kako će se serijal after beach partija sa stranim DJ gostima održavati svakog petka u isto vrijeme.
Tijekom ostalih dana u tjednu gosti mogu uživati u klupskim programima kroz koje će se izmjenjivati house, electro, RnB glazba u svim kombinacijama; pjena partiji; silent partiji i još mnoge zanimljivosti o kojima ćemo pravovremeno poslati obavijesti.
Na lokaciji koja sama govori za sebe uz samu plažu i obližnje more osim ugodnih separea i fotelja, Stella Mares će ponuditi izležavanje u ugodnom ambijentu ispod suncobrana, osvježenje uz pijuckanje koktela, posebno odijeljene VIP lože te zabavu na razini svjetski poznatih turističkih središta.
U nastavku sezone petkom za DJ pultom će se redom izmjenjivati; poznata zagrebačka klupska večer Housefusion (Tom Bug i Andrija); Paolo Barbato iz Italije nedavno ovjenčan s 25 godina uspješne producentske i DJ karijere; rezident legendarne klupske institucije Carpe Diem na Hvaru – DJ Benjamin De Luxe; žena showman za DJ pultom, Paulette koja dolazi iz Pariza; otac house glazbe u Americi Marshall Jefferson; prelijepa Viktoria Metzker nova topless DJ diva iz Mađarske, zečica mađarskog Playboya koja se odlučila okušati u DJ vodama; Latin Prince iz Los Angelesa kako bi nam dočarao mash-up spoj electro, house i RnB zvukova koji ga inspiriraju a upravo se vraća s velike azijske turneje
Najbolje od najboljega iz područja RnB i house glazbe odsvirat će potom DJ Dado iz Njemačke a vibracije na podiju dodatno će rasplamsati glas crnog diva iz Italije – MC Momo. Dave Manalli za DJ pultom i MC Alex Donatti predstavit će još jednu interesantnu kombinaciju, house s dosta vokala od Davea te glas MC Alexa koji je godinama zabavljao publiku i u instituciji elektronske glazbe, klubu Ambasadi Gavioli – Izola. Chipi je novo otkriće iz susjedne Bosne i Hercegovine a u nastupu će mu se pridružiti i jedna trećina Housefusiona Tom Bug.
Za kraj priređujemo RnB Crossover nastup uz Latin Princea. Ovaj glazbenik svirao je i kao pred DJ na zagrebačkom koncertu 50 Cent-a.
Detaljnije na Facebook grupi.