Browse By

Labin Christmas Rock Festival 6


U renoviranom prostoru KUC Lamparna, održat će se tradicionalni, šesti po redu, Labin Christmas Rock Festival pod sloganom Nenasilje i tolerancija među mladima. Ciljevi ovog festivala postali su humanitarnog karaktera u smislu moralne i financijske pomoći onim dijelovima društva čija je egzistencija dovedena u pitanje raznim čimbenicima socijalnog ustroja ili psihofizičkim hendikepima.
Ovogodišnjem “Labin Christmas Rock Festival 6” namjera je podići svijest među mladom populacijom o važnosti nenasilja i tolerancije u svakodnevnom životu. Cjelovečernjim festivalskim druženjem različitih generacijskih i kulturalnih skupina mladih stvara se atmosfera poštivanja različitosti i tolerancije jednih prema drugima međusobno se uvažavajući.
Najveće zvijezde ovoga izdanja su Električni orgazam iz Beograda i zagrebački Kawasaki 3P uz koje će još nastupiti Cirkus iz Poreča, Soul Display iz Labina, Green Day cover band iz Zagreba i drugi.
Cijena ulaznice je 45 kuna u pretprodaju odnosno 55 kuna na dan koncerta.
Pretprodajna mjesta su Music shop “Link” u Rovinju, CD shop “Centar” u Puli, Frizerski salon “As” u Pazinu, te caffe barovi “Sipe”, “Valentino”, “Alt” i “Astoria” u Labinu.