Browse By

Veliki božićni party uz Queens of Minimal Techno


Subotnja večer u koprivničkom klubu Hollywood bit će posebna. Na božićnom partyju elektronske plesne glazbe nastupit će DJ Miss Sunshine (Osijek) i DJ Viktoria Rebeka (Slovenija), poznate i kao Queens of Minimal Techno.
U organizaciji Partyloopa i Bitchblacka, koprivničku publiku zabavljat će i trojica poznatih i priznatih hrvatskih DJ-a – Seraphim Codec (Myspace), Torres (Myspace) i Chille jr. (Myspace).
Queens of Minimal Techno je projekt na kojem Sunčica (Myspace) i Viktoria (Myspace) surađuju od travnja 2009. godine, prezentiraju i koktel minimal i minimal techno ritmova kojima slušatelje odvode u razne mračne i duboke kutke elektronske glazbe.
Nakon zajedničke turneje po Balkanu, Miss Sunshine i Viktoria Rebeka postale su zanimljive i u drugim državama, a ove godine upriličile su i prvu junoameričku turneju. Osim zajedničkog nastupa, vrlo su uspješne i u samostalnim DJ i producentskim projektima.
Ulaznice se u pretprodaji (Šareni dućan) mogu nabaviti po cijeni od 30 kuna, na dan partyja stajat će 40 kuna, a broj im je ograničen.
Događaj podržavaju Grad Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija, Kosinus, Cerine, Studena, Pago i Superprint, a medijski pokrovitelji su Koprivnica.net, Radio Drava, Glas Podravine i RGP 94,1 MHz.