Browse By

Kurzschluss, nova clubbing adresa u Ljubljani!

Vise Evenata:
Tvorci popularnog Red Partya te Žura s razlogom, koji su u Sloveniji ugositli najpoznatija imena elektronske glazbe te se zabavljala sa više od 85 000 ljudi, nam najvavljuju novi koncept zabave u Sloveneiji te potpuno novi pristup u svjetskom clubbingu.
Ovogodišnji party u prosincu neće biti jedini event, nego više njih. To će biti serija najboljih zabava u gradu, sa odličnim performansom i glazbenim programom kakvog može samo za sada u Sloveniji pružiti Kurzchluss.
Odlično, sa limitiranim djelovanjem: Kurzschluss PopUp Clubbing
Kurzchluss će prezentirati klubski koncept – serija vrhunskih zabava, koje će se događati dva puta godišnje, svaki puta na novoj lokaciji. Glavne značajke?
Inovativno, različiti žanrovi te softificirana scena. Trajat će samo 14 dana. Ove godine Kurzchluss će ugostiti samo top 15žanrova te će biti ciljan na clubbere sa dobrim ukusom.
Kako i di će partyiji biti održani?
Kurzschluss , urban PopUp clubbing, u kratko vrijeme će ponuditi više od 10 evenata sa različitim programom od elektronike, hip hopa te ostalih urbanih zvukova do funky ritma.
Neće nedostajati svjetskim imena sa elektronske scene kao i novih nada koje trenutno u svijetu ubiru velike prestižne muzičke nagrade. Scenografski savršena lokacija u glavnom gradu, odlična publika, inovativan pristup neće biti kao rutinski noćni život.
Organizatori će od 13 prosinca do 3 siječnja će upogoniti prostor u centru Ljubljane koji još nije otkriven. Novi prostor će postatit centar urbanih eventa, Kurzchluss će odmah nakon otvaranja zasigurno postati veoma poznat na party mapi Slovenije.
Više informacija o programu budemo uskoro saznali, a do tada se spremite na najbolje evente ove godine u Ljubljani.
https://www.facebook.com/KurzschlussClubbing