Browse By

KNOCKOUT PARTY LUDNICA TRESE HRVATSKU !

Skijaška groznica kreće na turneju po hrvatskim gradovima! Atraktivni party program uz vrijedne nagrade posjetit će nekoliko gradova i mladima približiti atomosferu iz francuskog Orcieresa, o kojoj su izvještavali i brojni europski mediji.
 
Bajkovita skijaška oaza Orcieres spremna je za ovosezonsku sportsko – glazbenu priču. Invazija studenata iz regije na francuske Alpe ove će godine biti u dva termina, od 28. prosinca – 04. siječnja 2014. te od 04. – 11. siječnja 2014, a veliko KnockOut Party ludilo po Hrvatskoj kreće večeras u Pazinu u klubu Magnus. U sljedećih će mjesec dana KnockOut ekipa obići osam hrvatskih gradova i klubova, a osim vrhunske glazbe i nezaboravnog provoda, posjetitelje očekuju i brojna iznenađenja te nagrade.
KnockOut Party Tour:
 
02.11. Pazin Club Magnus
09.11. Pula (Ližnjan)
Collegium promo šator
15.11. Stubičke Toplice Temple Bar  
16.11. Zadar
Club Swarog
22.11. Osijek
Club Tufna
23.11. Zagreb Club Mansion
29.11. Šibenik
Club Inside
06.12.  Split
Club O’Hara
 
Glazbeni dio KnockOut Snow Festivala ove godine predstavlja britanski DJ dvojac The Shapeshifters, zagrebačku rock grupu Hladno pivo, Gorana Bareta, riječki Let 3, DJ dvojac Frankie Headfors, program RNB Confusion i grupu Connect, a očekuju nas još brojna glazbena iznenađenja.
 
KnockOut Snow Festival svojim fanovima na Facebook stranici najavljuje veliku nagradnu igru i jedinstvenu priliku da osvojie aranžman i otputuju u Francusku potpuno besplatno. Cijena aranžmana koji uključuje autobusni prijevoz, smještaj i skijašku kartu u novogodišnjem terminu iznosi 2790 kn, a u terminu od 04. – 11. siječnja 2014. iznosi 2390 kn. Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .