Browse By

JURAJ ZIGMAN SJAJNOM REVIJOM ODUŠEVIO ZAGREB

Spektakularnom revijom, kolekcijom koja oduzima dah, jedan od najboljih modnih dizajnera Juraj Zigman na najbolji je mogući način zatvorio ovogodišnji Cro a porter.
Zigman nas je odveo u daleku Škotsku, a veliki utjecaj tartan uzorka čine ovu zimsku kolekciju toplom, ugodnom i nosivom. Kolekcija obiluje prepoznatljivom štampom Juraja Zigmana koju sam osmišljava i izrađuje, sadrži 50 modela, a svaki od njih priča nam svoju priču te svi zajedno čine jednu veliku Zigman cjelinu.
Cro-A-Porter (Zigman)
“Nakon mjesec dana izolacije teško je prenijeti osjećaje samo petnaest minauta nakon revije. Ljudi su oduševljeni a ja zbog toga sretan i uzbuđen. Znam da će ova kolekcija biti nošena i već sada, odmah nakon revije, imamo narudžbe. Mobitel mi je prekrcan porukama i to je divan osjećaj. Bitno je da sve živi i nakon revije. Sretan sam što smo svaku kreaciju namijenili proizvodnji i što se svaka može naručiti. Pošto radim puno projekata koji zažive samo jednom kao kazalište i slično, ovo je ipak dugoročnije i žene će moći bilo kada, bez obzira na modne trendove, u mojim haljinama i za nekoliko godina izgledati moderno!” – izjavio je uzbuđeni Juraj Zigman nakon revije.
Inspiraciju je dizajner pronašao u slikama Botticellia, Da Vincija i ostalim renesansnim slikarima. Zigman žena ove zime je sexy, samouvjerena a dizajner ovom kolekcijom želi potaknuti žene da budu kreativne i da se igraju i uživaju u modi.