Browse By

Kompletni program Božićne Dance Koride

Prvi dio božićne večeri u splitskoj Spladium Areni odigrat će se s grupom Connect u glavnoj ulozi dok će drugi dio večeri užariti DJ program u sklopu povratničke turneje emisije TOP DJ MAG i njenog tvorca legendarnog Damira Cuculića.

Za one koji nisu bili dio tog nezaboravnog doba Damir Cuculić je još devedesetih godina u suradnji s Irenom Šćurić pokrenuo prvu TV emisiju elektroničke glazbe Top Dj Mag i tako utjecao na razvoj hrvatske elektronske scene. U korak sa svjetskim događanjima iz manjih party projekata Cuculić je napravio i prvi Under City Rave te nezaboravne Future Shock partije. Nakon pet godina izbivanja sa scene na nagovor prijatelja odlučio se vratiti i organizirati povratničku turneju u sklopu koje će na Božićnoj Dance Koridi nastupiti po prvi put u Splitu Ludvig i Go Cut, osnivači projekta Astralis, ambasador hrvatskog elektronskog zvuka Petar Dundov i Mr. Dj Dario bez kojeg bi bilo teško zamisliti domaću techno scenu.
Nakon što su u Americi pobrali nagrade za prvi hrvatski dokumentarni film o elektronskoj glazbi – Astralis Institucija“ Ludvig i Go Cut u borbenu splitsku Koridu dolaze pokazati najbolje što znaju i dokazati da je Astralis s razlogom i dalje omiljeni program ljubitelja elektronskog zvuka. S techno puta ne može skrenuti ni naš vizionar Petar Dundov koji je tijekom svoje dugogodišnje karijere kvalitetom prezentirao svoju zemlju diljem svijeta. Brojni nastupi u najboljim svjetskim klubovima poput Berghain ( Berlin ), Cocoon ( Frankfurt ), Barraca ( Valencija ), Solyanka ( Moskva ), Unsound Festival (New York ), KaZantip festival (Ukrajina) i redovno izdavanje novih ploča za belgijsku etiketu Music Man mogu i ovu Petrovu radnu godinu zaljučiti uspješnom pa razloga za slavlje neće nedostajati. Mr. Dj Dario danas pušta jednako revno kao u doba projekata koji su ga izdigli: Kraljevstvo, Perfection i Old School, a njegov electro i techno još uvijek stvaraju euforiju među mlađim generacijama clubbera dijem Hrvatske, ali i onim starijima koji ga prate još od samih početaka. Kad sve zbrojimo božićnoj euforiji nema kraja.
Zagrijavanje u Spaladium Areni odradit će Krešo & Zrna (klub Mansion – ex Pirahna, r’n’b) i pripremiti pozornicu za miljenike ženskih pogleda, dečke iz Connecta koji osim ženskih imaju zavidan broj i YouTube pogleda. Njihova suradnja s Jelenom Rozgom u hitu godine „Dalmatinka“ pogledana je više od 2.9 milijuna puta. Za svoj premijerni nastup u Splitu pozvali su i gošću iznenađenja. Prijelaz između ova dva djela programa pripada uvijek dobro rasploženom Luci Montecchiju i njegovom istančanom house i disco ukusu po odabiru publike uz pratnju saxofoniste i perkusioniste.
Program Božićne Dance Koride počinje od 20 sati i trajat će sve do 06 sati.
Svoju ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 30kn možete kupiti u pretprodaji od 07.12. na sljedećim lokacijama: Caffe bar Paradiso (vrh Marmontove), Kavana Ćakula (Riva) i Caffe bar Blue Eyes (Spinut).