Browse By

Drum'n'Bass poslastica ovog vikenda u Zagrebu!


Nakon dugo vremena JabbaTon iz svoje bogate oružarnice vadi ratničke boje, kung fu kimona i najopakiji drum’n’bass arsenal. Upravo kao što to radi i popularna kung fu panda za kung fu, JabbaTonci Kodin, Venom i Yesh! svima žele pokazati da i drum’n’bass još uvijek postoji u Zagrebu i s tim ciljem im u goste dolazi i veliki drum’n’bass sensei DJ FU!
Nesumnjivo će se te večeri lomiti ploče ali i zglobovi, a preživjeli će pričati o tome već slijedeće subote na novom krvavom obračunu imena “Slaughterhouse Bassacre” u KvArtu, točnije u Staroj klaonici uz najozloglašenije regionalne bass zločince, kojem je ova večer svojevrsni intro. Dakle očekuju vas 2 vikenda krvarenja na plesnom podiju stoga odmah započnite s psihofizičkim pripremama jer milost nije opcija.
JABBATON “KUNG FU drum’n’bass” @ KSET, subota 10.12.2011.
DJ FU (DJ FU & Jungle Drummer, Freerange /UK)
Kodin (Jabba, Subcutlure, Aesthetics, Ammunition, Ascenzion)
Venom (Jabba, 2 ex Yu DMC champ., ex. St!llness)
Yesh!  (Jabba, CTF!Cro, OFF TV Live, Radio808)
VJ _polygon
POČETAK: 22:00h
DRESS CODE: kung fu, daleki istok, kimono, geisha…
ULAZ: 20kn do ponoći ili uz dress code, 30kn iza ponoći
Vrijeme ovog kung fu obračuna je subota 10.12. u 22:00, mjesto ozloglašena kotlovnica KSET, a ulaz 20 novaca za sve koji na obračun dođu prije ponoći ili u prikladnim istočnjačkim ili kung fu odjevnim kombinacijama ili 30 novaca za sve one koji vole izaći kasnije i ne zamarati se dress codeom.