Browse By

Armin van Buuren i A State Of Trance stižu u Srbiju!


Vjerovatno najutjecajniji trance DJ današnjice – Armin van Buuren i njegova globalno popularna radio emisija “A State Of Trance” koju svaki tjedan prate milijuni ljudi diljem svijeta konačno nastupaju u regiji, točnije u Srbiji 3. ožujka 2012. godine! Dvostruka premijera u Beogradskoj areni! Ovaj događaj donosi nam Insomnia Global SEE, kompanija koja je prvi put dovela Sensation u Srbiju i koja će organizirati i naredne Sensation spektakle. Beograd je za sada jedini grad u regiji će ugostiti ovaj spektakl.

34-godišnji Nizozemac glazbom se bavi od ranog djetinjstva. Kada bi krenuli brojat sve titule koje je osvojio, ili pokušali spojit sve gradove u kojima je nastupao trebalo bi nam nekoliko mjeseci da nacrtamo čitavu mapu.
Armin van Buuren je jedina persona u svijetu „dance scene“ koja već četvrti put sjedi na tronu, tj. osvaja prestižnu nagradu za najboljeg svjetskog Dj-a. Ako pažljivo pogledamo listu najboljih zapazit ćemo da je Armin ispred popularnog David Guette i drugih velikana scene. Njegovo posljednje remek djelo, album „MIRAGE“ očekivano je zasjeo na sve vrhove radio i tv glazbenih ljestvica, a plesni podiji i festivali diljem svijeta plesali su na singl uspješnice kao što su „Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor)“, „Feels So Good (feat. Nadia Ali)“, „Take  A Moment (feat. Winter Kills)“ i dr.
Autor je najslušanije emisije elektronske glazbe A STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emitira diljem svijeta, a broj slušatelja iste prelazi 10 000 000. Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcijenjenijih diskografskih kuća na svijetu – ARMADA.

Više informacija uskoro.

One thought on “Armin van Buuren i A State Of Trance stižu u Srbiju!”

Comments are closed.