Browse By

Večeras: RiRock u muzeju informatike Peek&Poke


U subotu, 03. prosinca 2012. godine, s početkom od 20:00h, u muzeju informatike Peek&Poke, održat će se multidisciplinarni program posvećen riječkoj rock sceni.
S početkom u 20:00h, otvara se samostalna izložba fotografija fotografkinje Matilde Rudec, radnog naziva “Rockography” u kojem će biti izložene fotografije istaknutih riječkih rock ikona, nastalih na koncertima koji su se održali u raznim klupskim prostorijama. Izložba će biti otvorena  do 15.12. 2011.
Predstavljamo i  najiščekivaniju knjigu jugosjevernoistočnozapadno od Rječine, riječkog autora Zorana Žmirića  – “Riječke rock himne“.  Uz nezaobilazno predstavljanje i razgovora sa autorom knjige dolazi i još nezaobilaznija svirka kroz riječke poznate himne  koju će prezentirati, cijenjeni instrumentalist  Sandi Bratonja (Urban&4, Sinteza, …)  kroz razne instrumente od gitare, harmonike, ukulela pa sve do mistične okarine.

Da sve ostane u revijalnom tonu u suradnji sa Dallas Music Shopom, u sklopu programa posjetitelji će moći, po promotivnim cijenenama,  nabaviti izdanja vezana uz temu. I kako to obično biva, naravno to nije sve. Svojim gostima, prijateljima i posjetiteljima Peek&Poke priprema i jedno iznenađenje.
Pored brojnih upita o povezanosti rocka i Peek&Pokea, koji sigurno neće izostati, postavljamo kontraupit: Znate li na kojem je računalu stvoren, po mnogima, najbolji album u Hrvata – “Jedina” grupe Let 3?
Ulaz slobodan!