Browse By

Kanegra Beach Festival 2012.


Kanegra Beach festival ulazi u treću godinu, jači i bolji nego ikad. Nakon prve dvije uspješnice, na kojima su ugostili brojna slavna imena domaće i svjetske elektro scene, ove godine Kanegra nudi širok dvodnevni reportar na kojem će se (kao i prethodne dvije godine)  naći poznati i trenutno najtraženiji DJ-i. Brojni su oni koji su vjerovali u ovaj festival, ali da će samo u dvije godine stići na ovako dobar glas koji ga prati, te da će publika biti toliko oduševljena a potražnja nezaustavljivo rasti – e pa to je vjerojatno premašilo i očekivanja samih organizatora.
The New Generation – agencija za organiziranje festivala i sličnih događaja – poznatiji kao TNG, postaje ime, čiji eventi jamče kvalitetnu organizaciju, izvođače s vrha elektro scene i neponovljivu i nezaboravnu atmosferu.
Ovogodišnje izdanje festivala je u trajanju od 2 dana; 24. i 25. Kolovoza. Zbog velike posjećenosti i  trenda rasta, festival se na oduševljenje obožavatelja seli na novu lokaciju! Plaža Zaltorog – Sveti Pelegrin,  samo nekoliko kilometara udaljena od centra Umaga, idilično je mjesto za održavanje ovog festivala. Mnogi će se sjećati ovog mjesta jer su after partyiji KBF-a tamo organizirani , a sudeći po dojmovima prisutnih, ova plaža je oduševila posjetitelje koliko i sam turistički kamp Kanegra. Između mora i šume, smjestila se ova oaza koja je savršeno mjesto za stvaranje nezaboravnog ugođaja i pruža sve što vam treba za nezaboravan provod. Sunce, more, ekipa, dobra muzika, ručnik i vreća za spavanje je sve što vam je potrebno za dvodnevni bijeg od krize i recesije!
Kanegra Beach festival je i ove godine usmjerena na elektronskoj glazbi, s time da se mali akcent stavlja na techno žanr. Početak programa oba dana je predviđen od 21.00 h pa sve do 07.00 h kada će se na stage-u izmjenjivati imena vrha svjetske  scene. Prvi dan će vas zagrijati Kaiserdisco, Petar Dundov, Marko Milosavljević, F Sonik, Ian F te Miss Kali , do dolaska glavne zvijezde večerii legendarni slovenski dj Valentino Kanzyani. Drugu večer će se za warm up pobrinuti Dejan Milićević, Unique, Tomy DeClerque, Dataminions, Alex Cvetkov, a rasplesane noge će poluditi kada na pozornici nastupe Techno Detroit legenda Stacey Pullen i jedan od najboljih dj-a današnjice Cristian Varela.  Naravno i after partyiji su nezaobilazan dio programa, a iz iskustva znamo da ih nikako ne smijete propustiti.
Karte će se moći kupiti u pretprodaji u poslovnicama EVENTIM-a u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji , te i na sam dan održavanja festivala. Biti će tu i raznovrsni paket aranžmani koji će uključivati smještaj i ulaznicu, više informacija na www.facebook.com/kanegrabeachfestival !!
Vruća atmosfera koja prati ovaj festival je postala njegov light motiv a samo oni koji su prisustvovali na prethodna dva izdanja znaju o čemu pričamo. Sve riječi hvale nisu dovoljne da bi se ta ista atmosfera opisala, stoga morate doći da bi se uvjerili…a kada bolje razmislimo nema potrebe hvaliti previše jer iza ovih rječi stoji nekoliko tisuća oduševljenih posjetitelja.