Browse By

Green Gold Summer Fest 2012.

Green Gold Club s ponosom Vam predstavlja prvi Green Gold Summer Fest 2012. – najekskluzivniji događaj u Zagrebu o kojemu će se itekako pričati. Prvo izdanje ovogodišnjeg festivala održati će se u Green Gold Clubu od 12.05. do 07.07.2012. U metropolu dovodimo najuglednija imena svjetske klupske glazbene scene Edwarda Mayu, Innu i Barbaru Tucker!
Sve počinje koncertom poznatog rumunjskog producenta, glazbenika i skladatelja Edwarda Maye 12.05. Široj javnosti Maya je poznat po pjesmi “Stereo love” koja se u vrlo kratkom vremenu zavrtila po klubovima diljem svijeta, te vrtoglavo počela puniti vrhove svjetskih top ljestvica. Preko noći postigao je planetarni uspjeh, a iako mu je tek 25 godina, iza sebe ima turneje po SAD-u, Europi, Africi i mnogim drugim zemljama.

U istom tonu nastavljamo 01.06. kada nam u goste stiže Inna, dobitnica brojnih nagrada, uključujući NRJ Music Awards, MTV Europe Music Awards i nagrade European Border Breakers Award za internacionalni uspjeh. Inna je 2009. objavila debitantski album Hot, a istoimena pjesma zauzela je broj jedan glazbenih ljestvica u gotovo svim europskim zemljama.
Šlag naravno uvijek stiže na kraju, pa tako i ovog puta, 07.07. Green Gold Club svojim hitovima rasplesat će afroamerička diva Barbara Tucker. Svjetski poznata pjevačica dance glazbe više je od same vokalistice – ona diše kako bi prenijela duh ljubavi s pozornice na podij.
Osim nastupa svjetski poznatog glazbenog trojca, koji smo Vam predstavili, tu iznenađenjima nije kraj, a detalje donosimo uskoro.Ulaznice za koncert Edwarda Maye 12.05.2012., bit će puštene u prodaju uskoro, o čemu ćemo Vas na vrijeme obavijestiti.
Vjerujemo, kako smo Vam pružili dovoljno razloga da u ljeto u Zagrebu zakoračite uz Green Gold Club.