Browse By

Alexander Kowalski stiže iz Berlina u Stereo Dvoranu

Posljednju subotu u mjesecu 28. travnja Stereo Dvorana u suradnji s Balance FM-om nakon velikih gostovanja Jorisa Voorna, Jamesa Zabiele i Paca Osune, koji su Rijeci donijeli dašak svjetskog clubbinga, nastavlja u revijalnom tonu te dovodi još jedno renomirano ime elektronske scene.

Alexsander Kowalski dolaskom prvih techno izdanja početkom devedesetih iz Detroita u Berlin otkriva strast prema ovoj vrsti glazbe i nedugo nakon toga i sam ulazi u producentske vode. S prvim izdanjima i live actovima počinje još davne 1997., a u sam vrh techno produkcije dolazi 2002. sa albumom „Progress“.
Njegovo iznimno znanje kad je u pitanju produkcija, konstantna evolucija zvuka iz singla u singl te savršena tehnička izvedba u kominaciji sa snažnim emocijama, donose mu nominacije za German Dance Awards. 2009. osniva svoj label „Damage music Berlin“, a posljednji singl koji je izdao prije dva mjeseca oduševio je kritiku i našao mjesto u setovima brojnih velikana kao što su Laurent Garnier, Joris Voorn, Ben Sims, Stephan Bodzin, Fergie i Guy J.
Kowalski stiže ravno iz Berlina izvesti live act, te nakon 10 godina ponovno očarati riječku publiku. Društvo će mu praviti Lemon, Mark Ash, Mateo Klaic, Krekman, a cijena ulaznice iznosi 55kn do ponoći, 70kn nakon.
Večer prije, petak 27. travnja Full Metal Service i Croatian Metal and Rock portal ponosno predstavljaju po prvi puta u Hrvatskoj Bloodstock “Metal 2 The Masses“, natjecanje bendova koje se održava po cijeloj Europi. Dođite podržati svoje najdraže bendove i omogućiti im da otputuju u Veliku Britaniju na jedan od najvećih metal open air festivala u Europi.
05. svibnja prava poslastica za riječku publiku, Goran Bare i Majke.